Sabtu, 20 Ogos 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?


Nak Join sila klik header atas ni :D

Ehh dah siap rupanya.. ingatkan kena tulis pape.. tapi aku nak tulis jugak la. Hurmm korang rasa blog aku berat tak ? Kalau ringan sangat nanti aku kasi blog ni minum Appleton Weight Gain. Kalau berat sangat, nanti aku suruh blog ni bersenam kasi ringan sikit berat dia. :P

p/s : Blog aku berat sebab header dia ada gambar aku yang gemok. hahahaha



Comments
17 Comments

17 ulasan:

faridah nazurah berkata...

header tu laju je keluar.. maknanya freaky ni ringan lah kan.. haha. tapi blog ni biasa je, tak berat, tak ringan. ok lah. hehehe trlebih jujur ke?

cucu umie berkata...

okaylh bro blog nie.. ringanlah.. sat ag nak join..hehe

Zul Fattah berkata...

erm..biase je..tak ringan tak berat..

Luqeem™ berkata...

ringan je bro..hehe

tp ikut line internet la. klu ok, blog tu pn load laju. klu slow, slow la

azrijohan berkata...

blog ni berat ngn INNITY...hahaha,nampak kan aku jeles;p

Syuxer berkata...

aku baru join..blog bro ok pada pandangan aku..tak berat..smooth je..:)

Ezad Skytech berkata...

hahah..sebab header ye blog ni berat..?

blog ni ringan je..tak berat..:)
tapi aq tak tahu la blogger lain macam mana kan..hee~

mumui berkata...

nda berat blog ni... senang ja loading... =)

Syazwan Che Deraman berkata...

blog demo molek doh..tak berat.
aku ajak doh.mg tak dok dumoh time aku ajok!

kiz berkata...

blog ni ringan...cuma sebab aku pakai netbook aku tak nampak sidebar kau laa...hahaha sebab tertutup separuh oleh iklan innity tu..keh keh..kena kecikkan zoom baru full..tapi tak kisahlah..

Areef Ibn Naim berkata...

salam,

erm, rsnya ok je kot, sbb tkde plak apa2 yg appear lambat... :)

Amiirah-Cassan berkata...

xberat :)

Rtp Farra Arisha berkata...

it's very ok! OK..loading pun cepat ;)

faridah eizzati berkata...

blog ni tak beratlah. biasa je. jom komen blog saya pulak :)

http://faridaheizzati.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

SITI NOORNADIYANA berkata...

blog ni tak berat sgt pon. coz entri laju je keluar. tapi suke template purple ni. ^^

[sutera kasih] berkata...

kalau sy tinggalkan komen bertubi2, tu mksudnya blog freaky ringan hehe

anamizu berkata...

blog firdaus ok je..
laju je loading smue nih..hehe







luv:
cik ana ^___^

 
Related Posts with Thumbnails