Jumaat, 19 Ogos 2011

Plan Yang Tak Menjadi

Lepas jumaat tadi aku ingat nak tengok blog. Last sekali balik je dari masjid terus cari katil sebab mengantuk sangat. Start tidur pukul 2.30 tadi dan bangun pukul 5.30. Perghh puas hati tidur 3 jam. Ni pun baru siap mandi n asar baru rasa segar sikit. Ha ha ha habis rosak rancangan nak blogwalking.

Tapi tak pe la walaupun tak ikut peracangan, aku rasa lega sikit lepas tidur. Errkk lega la sangat kan bila tengok trafik jatuh mendadak. Arrgghhh !! asyik jatuh je trafik aku ni :( ... nape la kau jatuh ? Betol la kata Kak Diana bahawa aku ni gila trafik. Gila ke ? Memang sangat gila pun sebenarnya. Cuma aku tak tunjuk je.

Ok nak blogwalking jap. Lepas tu pukul 7 nak buat post pasal makanan berbuka puasa pula. Lepas tu blogwalking sikit lagi sampai la nak masuk waktu berbuka. Huurrmm penat sikit hari ni =_=

p/s : Korang berbuka makan apa hari ni ?

Comments
7 Comments

7 ulasan:

Zul Fattah berkata...

ooo..cam tu eh..

jom join segmen pertama blog saya..
http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-cerita-aku-dengan-bulan.html

SITI NOORNADIYANA berkata...

selamat berblogwalking.. heee.. ^^

p/s : makan laksa. :P

kiz berkata...

semoga berjalan dgn lancar...

Luqeem™ berkata...

slamat bersiar siar..hehe..

aku tak tau mkn pe hrini..=.=

aimie amalina berkata...

waa,
bru seari x dtg belog freaky..
dh lain.kikiki
great!
selamt berbuka
teman dh berbuka
dgn nasi kabu..hihi

Tea Dno berkata...

lorh ingat apa yang tak menjadi.. haishh........ sama la kita, gila trafik sebenarnya.. huhu..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaaa .. salah apa gila trafik ? mwahahaa ..

 
Related Posts with Thumbnails