Sabtu, 13 Ogos 2011

Ni Entri Nak Show Off Je

Orang lain sedang lena sambil mimpi indah waktu malam tapi aku duk serabut kepala dengan laptop. Bukan apa, aku cuma make-up desktop sikit supaya kasi aura untuk tengok kat skrin laptop. Kalau duk main dengan wallpaper lama dan tema lama memang bosan dan rasa malas nak pandang skrin laptop.

Godek punya godek dan cari punya cari, akhirnya siap juga desktop ni mengikut citarasa aku. Nak tengok ? he he jom la tengok kat bawah ni :

Update sistem... Lama gila tak update. Nasib tak jem =_=

Lepas dah siap update segala benda yang perlu terutama sekali melibatkan sekuriti, tangan tiba-tiba jadi gatal duk main-main dengan keyboard yang comel ni. Akibatnya jadi la kerja aku seperti dalam gambar di bawah ni :


p/s : Sahur korang makan ape ? Sedap tak ?

Comments
15 Comments

15 ulasan:

aimie amalina berkata...

pehhhh~ ni mang x de keje sungguh nih...hebaaaakkk!

nafizah md padzin berkata...

comey..keh keh..sahur mnm air je..uu

sergeant keroro berkata...

haha, stylo :P

burp! bantai nasi goreng XD

cucu umie berkata...

hye... selamat pagi..ayie mcm biase mn nasi and sayu..hehe

iMBobo berkata...

nasi goreng jeee hehe..

Luqeem™ berkata...

fuh style! coding tu..

hira berkata...

erk. banyaknya kod =______= hampeh kalau saya macam tu padahal nanti belajar pasal komputer juga. haha :D eh, tadi sahur nasi lauk ikan goreng plus sambal kicap plus sayur kacang panjang. haaaa.. detail tu! :p

naim berkata...

H4cker 2~ haha

makan nasi jerk.

http://pemudattbc.blogspot.com/2011/08/gengblogger-kembali-boleh-akses.html

kiz berkata...

best best...tak mcm akunya hitam gelap je tak ada apa apa.

SoLy SoLicious berkata...

pergh..gigih kemain na...

SITI NOORNADIYANA berkata...

adoi. rajin betol. dah la byk coding. style! :P

p/s : makan nasi mcm slalu. huhu

peNulis SeNjA berkata...

haahhaaha aku makan sup manusia bang

aiyak ubuntu

hamzah ian berkata...

hebak hebak... cool

Clara berkata...

png la plx pndg kod2 tu...

aiman berkata...

style.. makan murtabak semalam,,

 
Related Posts with Thumbnails