Khamis, 11 Ogos 2011

Nah Segala Tips Yang Ada

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 10 di SINI .

Haa kat atas bar ni aku dah tambah page menu untuk Tips / SEO dalam blog. Sebenarnya takde ape sangat pun dan takde SEO kerana aku bukan pandai bab SEO ni. Yang aku buat ni sekadar koleksi entri yang aku rasa menarik mengenai tip-tips blogging dan juga mengenai lelaki dan perempuan.

Oh ya koleksi entri ni pun banyak yang aku copy paste daripada Sergeant Keroro. Terima kasih wahai jiran aku kerana benarkan entri dia disalin oleh aku. Takpe, aku dah kasi backlink dalam entri yang aku amik tu. He he kalau rasa nak copy aku punya pun ambil la. Aku tak kisah kalau ada yang nak copy aku punya :P

p/s : Macam sitemap pula aku buat ni. Hurmm :)



Comments
14 Comments

14 ulasan:

sergeant keroro berkata...

sebab tu aku tanya tadi, serius macam sitemap. HAHA

Panggil aku Han berkata...

rajin nye buat..:)
aku nk buat sitemap pn tak past...hahah

G3-lina berkata...

?? ta faham langsung psal SEO.. haha

SoLy SoLicious berkata...

menarik.... leh usha2 selalu nnt

Lieyda berkata...

xpaham xpaham :D

azrijohan berkata...

wowww..otai dah keluar tips nihh

Saiazuan berkata...

huhu rajin2..

kiz berkata...

perkongsian yang bagus

fieha berkata...

boleh la godek2 tips yg ada kat sini nanti.. :)

moshi_boo berkata...

seo tu apa ea???

peNulis SeNjA berkata...

haahahaa abg otai ..

GaRy™ berkata...

sangat2 berguna ni... dapat gak aq view tips2 ko yang aq dah terlepas..hihihi... nice~..

cucu umie berkata...

incya-Allah..nty ayie usha..berguna untuk semua

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

kalau Tia buat sitemap . hahaaa . terabur . label habis entah ke mana .. hahaaa

 
Related Posts with Thumbnails