Sabtu, 20 Ogos 2011

Maut Semasa Tengok Konsert

Macam biasa bila aku tak tahu nak buat apa, aku akan baca surat khabar online. Tadi masa tengah duk cari tajuk yang best untuk di baca, aku terjumpa satu berita yang agak best dengan tajuk " 5 maut ribut landa festival rock " ... Haaa bukan cedera, bukan patah anggota badan tapi MAUT = Mati = Dead :D ...

Oh korang tak baca lagi ye ? Meh klik sini untuk baca berita lengkap. Nasib baik tu kejadian di Belgium. Kalau berlaku di Malaysia ? Haaa bagus juga kalau berlaku di Malaysia kan ? Banyak sangat konsert di merata tempat yang boleh melalaikan masyarakat. Silap hari bulan nanti konsert di Malaysia pun akan diturunkan bala semasa tengah dijalankan.

Ops bukan aku berdoa tapi benda betol la kan ? Bukannya tak dapat fikir dengan waras. Banyak sangat hanyut dan lalai last sekali terus bala datang. Cuba bayangkan pentas / stage KONSERT JOM HEBOH runtuh dan terbang menghempap penonton. Ha ha ha memang gempak dan terbaik la kalau berlaku betol macam tu. Gila jahat aku suruh imagine macam tu :P

Comments
16 Comments

16 ulasan:

aimie amalina berkata...

panahan Ramadhan kan..
huuuu...takot2..

Zul Fattah berkata...

gile r.. ni kalau jom heboh ni..tak tahu la macam mana gamaknya

shaliza khairi berkata...

kalau jom heboh yg kena macam ni mesti lepas tu ramai yg serik @ pikir 5kali sebelum gi konsert jom heboh lagi. huu~

Saiazuan berkata...

dah mcm final destination dah ko nye bayangn tu..haha

kiz berkata...

huhu..misteri dan mistikal sungguh

diana berkata...

kalau kat malaysia paling menyampah konsert jom heboh..
yang pergi tu mak2 orang pun ada dok
melambai2 kamera macam jakun lagi dah..

IMANSHAH berkata...

Allah maha kuasa

Luqeem™ berkata...

sebenarnya malaysia ni, agak terselamat dr apa2 bala..nnti mgkin ada satu masa, bala tu akan dtg trus kt kita yg mnyebabkan ngara kita ni hancur..

possible bala, tsunami, tukar kerajaan, umat islam gadu..fuh macam2 lg..

Clara berkata...

Klu jom heboh kne cmtu mesti ramai da tak nak g..

*Tak prnah g jom heboh.. teringin gx sbnany tapi parents kte tak elok.. knpe ea?*

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

sah orang fobia kut dengan konsert jomheboh . tapi jomheboh aje . yang lain ??

SoLy SoLicious berkata...

mati yg sia-sia aje nnt...

AmyZana berkata...

hahaha! jahat ! XD

cucu umie berkata...

bro..kalau terjadi bnda itu seperti hang ckap yg last tu..perghh mmg makbul doa hang..hehe

Bigdaddyz berkata...

malang tidak berbau namanya ni...

Zulqarnain Musa berkata...

moga dijauhkan dri....dri benda2 mcm tuh.......

azrijohan berkata...

kesian diorang

 
Related Posts with Thumbnails