Selasa, 9 Ogos 2011

Masih Lagi Tak Tidur....

Aku masih tak tidur dari semalam lagi. Pukul 8 pagi kena hantar ayah ke pejabat lepas tu dia out station ke KL beberapa hari. Semalam aku tak tahu buat apa sampai tak tidur. Hurmm lupa dah nak cakap apa dalam entri ni. Adoii

p/s : Nanti lepas hantar ayah ke pejabat baru sambung buat entri.


Comments
15 Comments

15 ulasan:

sergeant keroro berkata...

hehe, aku baru tido sejam. serius tak leh ni.

gedek! berkata...

abaikan tido tu...

teros berbelog

mrs redzuan berkata...

mak ai tak tido.akk da dua hari tido kul 3 pagi pun dah rasa tingtong semacam ni.mabukk..mabukk...

cucu umie berkata...

tidolah bro..walaupon sekejap..hhe jgn tak tido..grenty mata lebam nty..

Salim Harmanain berkata...

blogging kuat sangat tu.. :p

SoLy SoLicious berkata...

perrghh..gila mantap xtido2~

yatie Awang berkata...

boleh sambung2 entri ek..haha

diana berkata...

kamu tak tidur kamu buat apa??
jangan amalkan la..badan muda2 dah
nak siksa..tu menganiaya diri sendiri namanya...

iyan shazlind berkata...

gi tido gi...kang pening2 pastu org tanya lain, lain yg dijawabnya (menaip ikut pengalaman sendiri) hehehe

Luqeem™ berkata...

xkan pekena kopi lg? hee..

asnizaziz berkata...

nanti ade eyebag besar punya XD

aiman berkata...

xyah tido dah.. :)

Amy Syaquena berkata...

aduhai pergi mane , buat apa sampai x tidoq nie...

cik aisha berkata...

tido2...hehee.xckp tido nanti rasa cam dok kat planet lain je..;p

GaRy™ berkata...

pergghhh... dah 6 jam entri ni terbiar... ni belum bangun la ni... keh3..

 
Related Posts with Thumbnails