Isnin, 22 Ogos 2011

MARI BERAYA


Nak Join sila klik header di atas.

Wuahaha tajuk entri mari beraya tuuu tapi raya tak sampai lagi. Takpe walaupun belum tiba raya lagi tapi aku percaya ramai dah dapat semangat raya kan ? Tipu la kalau takde semangat raya.. Tuu yang duk shoping sakan baju raya dan kuih raya tu ape ? haaa tu la semangat raya kalau nak tahu.

Aku baru je beberapa hari lepas beli baju melayu untuk raya tahun ni. Ehem warna baju melayu aku tahun ni adalah kuning kehijauan. Haaa menyerlah dan menyala gitu. Sampai silau mata kalau lalu di bawah sinaran mentari. hu hu gurau je. Takde silau pun tapi tetap nampak cantik :)

Nak tengok gambar ? Alaaa nanti la aku pakai dan berposing sakan serta bergedik manja dulu lepas tu baru aku upload dalam blog ni ye. Haaa nak tanya, baju raya korang tahun ni warna apa ? Share la sket :D




Comments
10 Comments

10 ulasan:

ir prof dr alia rosli berkata...

tak beli baju ponnnnnnnn

Ezad Skytech berkata...

aq belum shopping pon lagi..huh~

Luqeem™ berkata...

tak beli apa pun lg..huhu..tnggu wktu rya bru beli..hehe

Wanie berkata...

ngeh3..sape yg ak semangat tu, meh nak ketuk sikit..:D

baju raye warne hitam ade, warne mcm freaky pn ade..:D

azrijohan berkata...

peh,aku lagi laa..
ape pon x siap lagikk


http://azrijohan.blogspot.com/

mas saari berkata...

akak punya warna Merah! heheheee
tapi tak siap lagi, ada kat tailor..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

pepel gelappp . hahaaa . cantiikkkk (angkat bakul sendiri maaaa) heheh

c genk bah ne berkata...

tahun ne waju raya kalerful hahaha..
warna utama opkos pepel...pebret tu..hehehe..

aten qylah berkata...

raya fes pink :)


aten dtg singgah,
http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/08/doodles.html

Noriko Miyosyi Aizawa berkata...

mai sini, mai sini...

kad raye ade
duit raye ade
kuih raye pon ade...

singgah dari segmen mari beraye :
http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/mari-beraya.html

 
Related Posts with Thumbnails