Isnin, 8 Ogos 2011

Manusia... Pasti Ada Kekurangan

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 5 di SINI .


Kanak-kanak

1. Punya banyak masa
2. Punya tenaga yang kuat
3. Tiada duit untuk membeli keperluan sendiri.











Dewasa

1. Punya Duit banyak untuk membeli keperluan
2. Punya tenaga yang kuat
3. Tiada masa terluang akibat sibuk bekerja.



Orang Tua

1. Punya duit untuk belanja
2. Mempunyai masa terluang
3. Tiada tenaga yang kuat
Comments
18 Comments

18 ulasan:

Shaherah berkata...

manusia kan... semua tak sempurna.. mesti ade kekurangan..

Luqeem™ berkata...

manusia ada kelebihan dan kekurangan, tapi benda tu boleh digunakan sebaiknya jika kita hargai masa yang ada.

mas saari berkata...

di sebalik kekurangan pasti ada kelebihannya!

SITI NOORNADIYANA berkata...

compliment to each other. semua b'gntung antara 1 sama lain.

eiela berkata...

setiap manusia tuh ada kelebihan dan kekurangannya. kitaran hidup yang normal bagi setiap individu.

aimie amalina berkata...

=)
setiap generasi harus manfaat kan peluang yg ada =)

Bigdaddyz berkata...

paling best jadi budak...freedom...

diana berkata...

kenapa akak kat golongan "orang tua"???

fatin syahirah :) berkata...

tiada siapa yang sempurna :) lumrah kehidupan. tapi zaman budak budak. apa kesah duit sangat kan ? hehe

AnAk dEneSor berkata...

ite ske jd kanak2..hihi

syaz@rozelt berkata...

bagusnya la buat review mcm nie..w'pun simple tapi bermakna~

sergeant keroro berkata...

stylo habis, hehe XD

terbaik =)

syrupmasin berkata...

sume ade kekurangan kan..

sakurasue berkata...

sebab tu enjoy ur life becoz nobody is perfect.

aiman berkata...

hehe,, betul.. guna masa muda kita dengan sebaiknya..

Kei Seichi berkata...

betul2..manusia x sempurna..

[sutera kasih] berkata...

kalau semua sempurna, mesti tak syok sbb x mencabar..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

ikut peringkat umo ...

 
Related Posts with Thumbnails