Isnin, 8 Ogos 2011

Luahan Seorang Perempuan. ( Bergambar )


Bila ditanya, kau kata kau sangat.....

Tapi dibelakang aku, Kau.....

Bila Kantoi, Aku cuba minta...
Tapi kau kata....
Kau tahu tak sekarang Aku sangat..


Semuanya disebabkan sikap kau yang..


p/s : Bukan semua lelaki. :)

Comments
33 Comments

33 ulasan:

syaimz berkata...

yerp. thats me. haha

Salim Harmanain berkata...

aku baik la wakakakaka... :P

ninie_azriena berkata...

kreatif sangat..
betul2, tak semuanya playboy..

my bro pernah kata, lelaki takkan pernah curang bila dia betul2 dah jatuh cinta kat seseorang perempuan..betul ke ?? hehe (n_n)

Syazwan Che Deraman berkata...

setia pada yang satu ;)

Lieyda berkata...

tapi lelaki suka psang rmai.nk kwn la konon tapi hampeh. heeeee

pamie berkata...

menarik :)

sergeant keroro berkata...

pergh!! kreatif bro XD

terbaik! :D

syiela berkata...

menarik.. tertarik... setia pada yg 1 :)

cucu umie berkata...

apcal perempuan tu pegng tgn lelaki orng lain plak..pelik2..

rara pinkmafia berkata...

hmmm maybe ada kekurangan sesama sendiri.hmm ntah lah kak.

aimie amalina berkata...

hehhe
ilustrasi perempuan yg teraniaya..

Fadzlina Zaman berkata...

style ahhaahaha

Anyyss Shuhaimi berkata...

hmm...gambar yg kedua tu awat prmpn yg pegang tangan lelaki?hmm..

e k i n berkata...

setia setia :)

syarifahsidrus berkata...

nice~~

jangan jadi camni ye

Dari Pena Ke Blog berkata...

ermmm dunia lelaki hihihi..:)

Tea Dno berkata...

tak lelaki lah kalau tak playboy. lalalala....

Anamarza berkata...

setia mcm mana pun lelaki tu mesti nak test market jugak, nak tahu saham still tinggi atau tidak,

mizmarmalade berkata...

hehe, entry neh sgt kreatif! Ngeee! :D

Fathiah Hamim berkata...

bukan semua lelaki. =)

berkata...

entry yang kreatiff!! hehe

Luqeem™ berkata...

dunia skrng, laki n ppuan ramai yg mcm ni..hehe..tp x smua..

syerz eyryn berkata...

amboii. . kreatif. . hahah :)

diana berkata...

kesian.....

aiman berkata...

jgn la jd camtu..

aiman berkata...

jgn la jd camtu..

iPai berkata...

hee, pesanan bergambar ni

saya tak

Kei Seichi berkata...

entry bergambar terbaik..hehe..

GaRy™ berkata...

aq tak macam ni.. XP

cik najihah berkata...

laki kalau da syg betul2 sanggup nangis,,kan

[sutera kasih] berkata...

kretip :)

lelaki perempuan..sama saja..tp tak semua :)

liya alia berkata...

cara penyampaian yang menarik.. betul bukan semua lelaki.. tapi kan kebanyakkan.. haha

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

sempoi nye entri ni .. mesej tetap sampai :)

 
Related Posts with Thumbnails