Selasa, 16 Ogos 2011

Lepas Berbuka, Makan Lagi

Alhamdulillah baru selesai solat terawih dan tadi tak ramai pun yang datang ke masjid. Yang ramai kumpulan kanak-kanak sampai berpuak-puak duk lepak di suatu sudut masjid. Tapi mujur la mereka tak bising dan tak berlari ke sana sini. Kalau duk bergurau memang bising la masjid sampai kadang-kadang aku rasa nak pergi sepak mereka dengan kelajuan 200 km/j . Tapi aku sorang tak berani nak lawan budak yang ramai. ha ha ha kang aku pula kena tibai dengan mereka.

Ok lepas balik terawih mesti la cari makanan kat dapur. Mujur masih ada lauk dan beberapa keping muratabak semasa berbuka tadi. Orang lain moreh di masjid dan surau tapi aku moreh di rumah. hu hu hu tak pe la janji puas dapat makan kerana berbuka tadi tak lalu sangat makan. Mungkin kerana kebulur dan lapar sangat sampai tak bermaya dan takde selera nak makan berbuka tadi.

Lepas ni nak bersantai jap sambil fikir idea untuk update entri seterusnya. Oh ya lupa nak beritahu siapa yang nak join Segmen masih boleh. Tutup pukul 12 tengah malam ni. Siapa nak join boleh klik kat sini .

p/s : Lapar... lapar... makan jap...




Comments
8 Comments

8 ulasan:

gedek! berkata...

makan sikit dulu...

malam belasah lagi...

aimie amalina berkata...

makan,makan,makan =)

Syazwan Che Deraman berkata...

aku pon ada sipe murtabak.
jap lagi nak make!

sergeant keroro berkata...

setuju dengan uncle gedek, hehe :P

Ezad Skytech berkata...

jom makan..makan..dan makan..hee~

Lea IsNaw! berkata...

yeah! sambung makan lagi

SoLy SoLicious berkata...

lepas terawih ,dah tak lalu dh makan..huhuhu...sahur nanti la plak mkn..hee

diana berkata...

ada segmen rupanya...
heheh..ketinggalan dah akak..:)

 
Related Posts with Thumbnails