Rabu, 24 Ogos 2011

Keroro Ajak Share Wallaper Desktop

Aku tak tahu la cara ni betol ke tidak tapi dah Sergeant Keroro ajak share wallpaper laptop / desktop dalam entri Ini . Oh ya ini bukan segmen tapi ajakan untuk share sesuatu yang menyeronokkan.. Wahh ni benda baru ke ? he he jap lagi aku nak tinggal link di bahagian komen la. Anggap je la ni sebagai segmen. Wuahahaha pandai-pandai je aku ubah wordless wednesday jadi segmen :P


Siapa nak join sila klik sini . he he he

Comments
12 Comments

12 ulasan:

Syuxer berkata...

perghh CIA tuh..ko chuck ke hahaha..ala yang berlakon dalam dram chuck tuh heheh..;p..

cantik wallpaper tuh..kemas..

sergeant keroro berkata...

hahahaha, cia ni. hackers malaysia :P

Ezad Skytech berkata...

gempak desktop background ko ni freaky..CIA tu..hee~

Luqeem™ berkata...

peh dh jd secret agent..haha

Anif Abdullah| AA berkata...

wahh..CIA tuh

huhuhuhu..

sue perbs.. berkata...

fuhh.. kemas nye desktop..

shiema sufian berkata...

sangat gempak!

Zul Fattah berkata...

pergh.. gempak gile wall paper ko oh..

Bella berkata...

Macam bukan microsoft window je... Guna Linux ek?

Saya pinjam tajuk entry ni..hehe

http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/08/keroro-ajak-share-wallpaper-desktop.html

iPai berkata...

pergh CIA tuh .. uhuhu

SoLy SoLicious berkata...

perghh..mantap..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

huih .. biru terang gile tuuuu ..

 
Related Posts with Thumbnails