Khamis, 18 Ogos 2011

Kenapa Pakai Template Lama

Taaraaa !!! sejak pagi tadi aku dah tukar pakai template lama semula. Sebab apa tukar semula ? Sebenarnya aku dah insaf dan menyesal. Sebab tu aku patah balik menuju ke jalan yang benar. Ha ha ha maaf merepek. Ok aku pakai balik template ni supaya sedarkan aku bahawa aku pengguna blogspot yang setia.

Asyik pakai template yang simple ala-ala wordpress nanti silap hari bulan aku beralih ke wordpress pulak. Dah la Penulis Senja bertukar ke wordpress. Lepas tu pulak dia ajak aku tukar jugak. Ayam betol punya Penulis Senja menarik aku ke lembah pertukaran. Ha ha tapi cantik juga blog baru penulis senja. Nak tengok ? klik sini . Tapi blog dia tu masih dalam proses pertukaran lagi.

Tapi bukan tu sebab utama kenapa aku tukar kembali menggunakan template lama. Lagi satu sebab adalah header untuk template ni dibuat oleh Sergeant Keroro dan rasa tak sampai hati pula kalau aku tak pakai header yang dia buatkan tu. Haaa aku dah pakai header ko yang dulu wahai Keroro. ha ha cantik kan ? Sesuai dan kena dengan template ni.

p/s : Ke tak ok template ni ? Aahhh aku suka pepel :P


Comments
21 Comments

21 ulasan:

Luqeem™ berkata...

ok je ni..template ni nmpk lebih cumel..haha..drpd yg lama..

Zul Fattah berkata...

layan jew.. haha..

Leya berkata...

I know you because of this purple colour.masa tukar hari tu macam baca blog orang lain jer...

SoLy SoLicious berkata...

woww...nostalgia...heee... mula2 jenguk ke sini, mmg pakai template ni la...

Lia-De-Pinky-Leo berkata...

mana2 pun ok.. janji content still mantap.. hehe..

myra yusreena berkata...

yang rtu tu,mcm da byk blog len gune jek..huhu

mas saari berkata...

ok je template ni... pepel gitu!

syarifahsidrus berkata...

kenal Firdaus life dengan template ni la!heee

wa khairul onggon berkata...

Simple ler paling best... :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

ini lagi okay la freaky..maintain je lah yg nih :)

kiz berkata...

huhu..kembali ke habitat asal..

( aku tak leg update..pesal wehh..tajuk ke leh tulis..isi dia loading je..adoiii laa..sejak semalam nih..mencuakkan betul laa)

azeelia azman berkata...

atlast, kmbali ke pgkal jalan :P

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

alaa , baru nak tukar ke template ala-ala wordpress gituw . heheh . Tia memang tak nak tuko ke wordpress . takut pening . lagi kalau yang pakai hosting sendiri ni kan untuk yang main SEO .. tuko domain aje dah cukup :D

HAFIZAL berkata...

MANA2 pun ok...asal entri jerk mesti best

Emilia Emira berkata...

template nie cute kot!

faridah nazurah berkata...

template ni lah yang buatkan orang ingat awak..

mizmarmalade berkata...

Nice template nih cz nmpk simple dan menarik.. I love the colour, purple gtuu :)

Tea Dno berkata...

tea lg suka yang ni.. yang sebelum ni, masuk masuk rasa macam masuk blog retisss... wakaaka..

YOUsoF berkata...

Masakan kita nak lupakan asal usul.. hehe ada kaitan jugak kan?.. ;D



Kalau aku biar simple, tapi ada dimple.. hehe

cucu umie berkata...

okay shjeh bro...hehe yg pntg simple and nice to llok.. loading pon okay

[sutera kasih] berkata...

blog FL dh sinonim dgn purple so better jugak guna templete ni ^__^

 
Related Posts with Thumbnails