Sabtu, 27 Ogos 2011

Kempen : Jom Beri Duit Raya

Apa tujuan kempen ini?

Tujuan aku dah jelas dan nyata, kita akan bagi duit raya kepada orang. HOHO

"Bro, gua tak ada duit nak bagi kat orang. Gua sendiri pokai."

Relax dulu bro, meh aku nak bagitahu sikit camne caranya. Jangan gelabah, atau kau memang nak mengelak? #sarcasm

Kempen ini mudah sahaja, ianya berlaku bermula sekarang, sehingga tamat bulan Syawal. Lama tu, sebulan tau. HAHA

Bagaimana?

Mudah sahaja. Korang cuma perlu ikhlaskan diri untuk klik iklan di setiap blog yang korang lawati, hehe.

Aku tahu kebanyakkan (baca : mostly) daripada kita semua ni memang malas gila nak klik iklan kat blog orang. Tapi nak orang datang klik iklan kat blog kita kan? #rollingeyes

Jadi, apa salahnya di bulan raya ini, setahun sekali kita rajinkan diri untuk klik iklan setiap blog yang kita lawati. Tahun ini kita beraya sebagai blogger, jadi mesti kena ada duit raya kan. Walaupun setiap klik itu cuma bernilai beberapa sen, tapi jikalau dikumpulkan dalam masa sebulan, insyaAllah boleh dapat lebih dari RM 2 setiap seorang. Kan? #sengih

Itu sahaja, mudah dan senang je kan?

Camne nak join kempen ni bro?

Mudah jugak, korang cuma perlu copy paste entri ini, dan backlink kepada blog yang berkenaan.

Aku nampak entri ni di blog Keroro. Aku copy dan backlink kepada Keroro

Bila korang dah join kempen ini, tanamkan sifat amanah dan jujur serta ikhlas dalam diri. Ikhlas memberi duit raya kepada orang lain, tanpa menyatakan korang dah klik iklan si polan sekalian.

Itu sahaja rasanya, aku tak paksa korang. Korang join dengan kehendak korang sendiri. #senyum

Selamat berkempen!

p/s : Awalnya aku penin jugak dengan kempen ni. tapi redah je :D

Comments
16 Comments

16 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

errkk..segmen ni men copy entri ajeke freaky??

hmm..td duk kelik2 keroro..meh nak kelik sini pulak..heeeee

Freaky berkata...

keroro suruh copy paste. freaky copy paste je. wahaha

sergeant keroro berkata...

hehe, pandai pon. :P

Lia Irdelia berkata...

macam best jer ni.. hehe

Ezad Skytech berkata...

jom redah..heee~

SoLy SoLicious berkata...

kite pun dah buat..yeaaa...heee


http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/kempen-jom-beri-duit-raya.html

malaysia info berkata...

wei aku dah clik semua iklan hag g kat blog aku http://tutorialmalaysia.blogspot.com clik semua iklan yg tulisan warna merah bleh tak....

Bigdaddyz berkata...

baru terperasan bamyak betul iklan kat sini...:)

fiq. berkata...

sudah main klik2,,hehe

http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/08/kempen-jom-beri-duit-raya.html

Dr. Fox berkata...

sambil berkempen, sambil beramal bantu org dgn bagi duir raya :P

Zul Fattah berkata...

x pahe kawe..?
ikut demo r oh.. kawe join r.. tolong demo.. haha..

malaysia info berkata...

http://tutorialmalaysia.blogspot.com/p/request-tutorial-to-me.html emm cek tgok yg text dia warna merah tuhh iklan la tlg clik semua ye....emm lalu sini sekali g aku clik iklan hag hahaha

Luqeem™ berkata...

smua mata duitan..hahahaha..

tp redah saja..
dh klik2..

Cik Purple Pinkypuff berkata...

kelik sini jugak..hehe..:)
http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/kempen-jom-beri-duit-raya.html

azrijohan berkata...

gua dah set pukul 10 malam jawib keluar...muahaha

~ku hanya seorang insan~ berkata...

Bro..Aku da klik dah ads ko..hehe..
Jgn lupe follow blog aku k..+)

 
Related Posts with Thumbnails