Jumaat, 5 Ogos 2011

Interview Oleh Narloo Melalui Emel

Segmen masih memerlukan 90 blog. jom klik SINI untuk join .



Lepas sahur tadi aku ada cek emel dan tiba-tiba nampak 1 emel bertajuk Interview Bersama Blogger. Interview apa pulak ni ? Jadi aku pun klik dan open mail tu. Bila dah buka, rasa sangat gembira pula membaca kandungan emel tu. Nak baca juga ke ? Meh baca sama-sama kat bawah :

Hi, Kami disini hendak mengetahui lebih lanjut berkenaan Encik Firdaus sebagai seorang blogger.

Narloo.com baru hendak memulakan projek "Internet Culture" dimana kami ingin menyebarkan dan memperkenalkan budaya Internet yang masih lagi ditahap yang agak rendah di Malaysia. Kami memilih Encik Firdaus kerana Encik Firdaus merupakan salah seorang blogger yang dikenali oleh pelayar internet.

Kami berharap Encik Firdaus dapat membalas emel kami.

1. Boleh Encik Firdaus ceritakan sedikit mengenai latar belakang Encik Firdaus sebelum menjadi seorang blogger.

2. Apakah yang membuat Encik Firdaus tertarik menjadi seorang blogger?

3. Nama 'aku-freaky-falcon' dipilih sebagai url blog. Kenapa 'aku-freaky-falcon'? Ada keistimewaan didalam nama itu?

4. 'Firdaus Life' (http://aku-freaky-falcon.blogspot.com) merupakan blog yang dikunjungi ramai dengan follower seramai 1262 orang. Boleh Encik Firdaus kongsikan kepada kami bagaimana untuk mendapatkan pengunjung dan follower yang begitu ramai.

5. Apa perancangan Encik Firdaus dalam dunia blogger?

6. Akhir sekali, ucapan yang ingin disampaikan kepada pengikut (follower) Encik Firdaus diluar sana bersempena bulan ramadhan, kemerdekaan malaysia dan hari raya? Mungkin sedikit promosi mengenai blog Encik Firdaus?

Terima Kasih Encik Firdaus, kami berharap Encik Firdaus reply emel kami dan sukses dalam dunia blogger.

P/S: Boleh sertakan kami photo yang boleh kami letakkan bersama artikle yang bakal dipostkan nanti?

-- Visit www.narloo.com for more information .

Perghh macam tak percaya je kena interview kan ? Oh ya sebenarnya Narloo ni adalah sebuah web komuniti yang dibangunkan oleh pelajar Universiti Sains Malaysia. Tujuan Narloo aku tak berapa jelas sangat tapi seperti web komuniti yang lain mereka menyediakan khidmat untuk blog, video, muat turun, perkongsian dan lain lain lagi.

Cuma buat masa sekarang ni, Narloo masih di peringkat permulaan dan hanya ada post seperti blog yang lain. Apa pun sangat menarik membaca post di laman web Narloo dan banyak maklumat yang dikongsi bersama. Untuk pergi ke laman web Narloo, sila klik di bawah ni :

http://www.narloo.com/

p/s : Bila la UniMAP, Perlis nak ada komuniti web macam ni.. hurmm

Comments
13 Comments

13 ulasan:

[sutera kasih] berkata...

wiwiwitt..kena interview lah hehe
urm, ipt tmpt sy blaja dulu pun rasanya blm ada komuniti web cmtu..xtaula plak kalo ada tp sy yg xtau..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

uisehhh . siap ada interview neh :)

diana berkata...

peghhh!!
macam artis la..
nak sign......:)

kiz berkata...

samalah..nak sain gak...haha

Luqeem™ berkata...

peh, apa jawapan ko semua tu? hehe..

share tips sikit..:)

cik_nini berkata...

pergh, besh dpt di interview ni. haha.

insyaALLAH UniMAP bakal mempunyai komuniti web.

Clara berkata...

waaa..

gel ah.. Interview tu..

ape jwpan freaky?

Wanie berkata...

fulamakkk..dah nak femes ni..dah jawab lom? hehe
tahniah ye..:)

aimie amalina berkata...

waaah..
blogger pon d intebiu..kikiki

cucu umie berkata...

wah sudah famouslah sekrng kawan ayie ini..mantap ah..teurskan bro..btw, dh jawab blom bro???

nurAMALLINA berkata...

wahhh terer ahh!

sergeant keroro berkata...

pergh!! mantop abg freaky kita ni, siap ada orang interview XD

Ezad Skytech berkata...

wahh..siap di interview tu..=D

 
Related Posts with Thumbnails