Isnin, 29 Ogos 2011

Ingatkan Dia Puji Blog Aku... Hampeh

Aku cek kat bahagian komen blog tadi dan ada 1 komen yang masuk dalam box spam. Waahh siapa pula nak spam aku ni. Bila buka dan baca komen tu, rasa sangat segan pulak aku dibuatnya. Tak sangka ada orang sanggup puji blog aku yang cikai ni. Yang puji pulak tu bukan sebarang orang tau, mat saleh mana yang puji, aku pun tak tahu.

Ok cakap panjang pun tak guna, sepak terajang pun tak kena. Adooii.. Kalau tak percaya ada orang puji blog aku, mari tengok buktinya kat bawah ni :

Haa tengok, ada mat saleh puji blog aku Awesome tuuu. Lepas tu aku pun pergi la website dia seperti yang ditulis warna biru tu. Bila dah siap loading, sepatah ayat pun aku tak faham website dia tulis apa. Kalau tak silap aku tu mungkin bahasa sepanyol atau mexico kot.

Kemudian aku bertambah hairan, macam mana orang bahasa lain boleh faham blog aku yang 95% dalam bahasa melayu ? Haaa ni memang sah la SPAM jawabnya. Ceeiitt puji melambung tinggi tapi rupanya spam comment je. Hampehh aku tertipu rupanya. Tipah tertipu bang.. =_=

Comments
20 Comments

20 ulasan:

Luqeem™ berkata...

haha. aku dpt bnyk mcm ni..buat tak kisah je..hehe

*yg komen tu sah dia spam dekat beribu blog..

moshi_boo berkata...

hehehe xpe..
blog firdaus mmg best pn
jgn risau
^^

faridah nazurah berkata...

omputih pun faham bhasa melayu kot haha.. blog ni mmg awesome pun..

hira berkata...

haha. dia main translate tu :p

aRa ❤ aFiq™ berkata...

haha.. blog kwn ara slalu kne cmni gak..

Umie Artoqiemie berkata...

kesian bang..

Dzarief Zuhdi berkata...

aku pun penah kena gak.. blogger russia kot.. hahaha

Ayied Zudin Hashim berkata...

hahaha ! ok la kan~ mybe mat saleh uh bukak kamus ker mase bce blog freaky..hihi.. :D

Limin berkata...

Ala... kecian. sabar2.. aku lom pernah kene lgi spam2 ni.. xD

Hishyamuddin berkata...

dia pakai google translate kot.hehe

cucu umie berkata...

mungki dia google translate kot..heheh

Zul Fattah berkata...

haha.. no komen.. wekk..:P

Ezad Skytech berkata...

dia guna google translate kot..haha~

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaaaa . SPAM !!

SoLy SoLicious berkata...

hahahaha..kite dh bnyk kali kena la freaky... dh name pom spam..xbrani lgsung nk klik link die..heeeee

kiz berkata...

best laa..haha..entah2 dia awek kot..secret admirer

pRiNCe berkata...

haha...die minat ko tu freaky...hehe..:P

Farhan Hanif berkata...

oxford dictionary dalam tangan kot masa dia komen tu...hahaha

Limin berkata...

huhuhu.. oxford dictionaary.. ingatkan kamus dewan giye gune.. heheh

sergeant keroro berkata...

haha, spam tuuuu

 
Related Posts with Thumbnails