Selasa, 23 Ogos 2011

Happy Birthday Firdaus Life

Happy birthday to You

Happy birthday to You

Happy birthday to Firdaus

Happy birthday to You !!!


Eh jap ada 1 lagi laaa !!!

Happy birthday to You

Happy birthday to You

Happy birthday to Firdaus Life

Happy birthday to You !!!

Wuahaha double birthday tuuu.. cayalah birthday aku sama dengan birthday blog. Memang syok la sambut birthday dengan blog :D ... Ni birthday yang ke 21 aku dan juga birthday yang pertama buat blog Firdaus Life. Sepanjang setahun aku blog, banyak pengalaman yang manis dan juga tak manis aku dapat dalam dunia maya ni. Tapi kita citer pengalaman manis je la :)

1.
Hari tu 471.. dah jatuh ke 489 =_=

2.
Hampir 4 bulan ( bermula lewat April hingga sekarang ) aku cuba push kemampuan blog ni dan akhirnya mampu pakai Innity advertising

3. Bulan Ogos 2010 - April 2011 , follower aku hanya 100 lebih je =_= .... Sekarang dah 1400 lebih :D

Entri ni agak MENUNJUK kan ? Alaaa bagi la can aku nak showoff setahun sekali sempena birthday aku dan juga birthday blog :)

p/s : Ya Allah, kau tingkatkan iman Muhammad Firdaus bin Abu bakar sebagaimana meningkatnya umur dia, permudahkan segala urusan dia, murahkan rezeki dia, berikanlah dia kejayaan di dunia dan juga kejayaan di Akhirat kelak. Amiinn.. :)

Comments
46 Comments

46 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

Happy Birthday Bro..
Happy birthday Firdaus Life..(^^,)

yatie Awang berkata...

Happy birthday...2 2 lah blog dan tuannya hahaha

kakak aminkan doa diatas aminnn...

shiema sufian berkata...

happy birthday :D

Alya Esprézzo™ berkata...

beday kau ke?? hahahahahahah selamat hari TUA weyh!! wahh setahun rupanya? senior aku laa nie..haha aku baru nak masuk 5 bulan weyh.. T_T

cik najihah berkata...

hepy bufday bro

gadis melayu berkata...

hepy bday..!!!!(^_^)v

sergeant keroro berkata...

hepi bday bro, hepi bday blog firdaus life too :)

kiranya aku lagi awal la, HAHA

tapi ko lagi mantop :P

SoLy SoLicious berkata...

HB ye...jgn lupe kelim adiah kat keroro.... :p

pengemisCinta berkata...

amin..;)HB firdaus dan belognya..semoga terus sukses dalam kehidupan maya dan realiti.insyaAllah.amin.;)

aimie amalina berkata...

weee
ha
ni bawu betol besday freaky
hahaha
epy besday freaky dan belog nye!
semoga terus sukses! =]

sue perbs.. berkata...

wa dh brape thun dh ni.. hepy bday ye.. smoge succes slalu

! Budak Belagak ! berkata...

selamat hari tua bro...

n happy befday blog.. (ea boleh ke camni) HAHA

Khairil berkata...

Selamat ulangtahun bro!!!Tahniah!...

sharifdez berkata...

Aminnnnn.....

Happy birthday Firdaus.
Selamat Ulang Tahun Pertama FL.

Syazwan Che Deraman berkata...

happy birthday bro and blog :).
blog kau makan kek tak?

AzatLazat berkata...

Hepy bestday bro
:)

Saiazuan berkata...

brsyukur dgn rezeki yg diberikanNya :)

ir prof dr alia rosli berkata...

amin

semoga berjaya dunia seiring akhirat

snOw sakura berkata...

hepy besday~ keep on blogging ya.. =)

Zul Fattah berkata...

happy bestday boh..semoga demo dgan blog demo ni panjang umur dan sukses selalu..
hidup firdaus...
hidup firdaus life..


daripada :
fattah dan isteri..

Lia-De-Pinky-Leo berkata...

happy bufaday ya firdaus.. sudah boley undi.. :)

IMANSHAH berkata...

selamat hari jadi bro..kalau nak best sambutlah raya, merdeka ngan bufday sekali

ADEEYA berkata...

Happy birthday bro :) and FIrdaus Life ;D Hv a blast k !

syaimz berkata...

HAPPY BIRTHDAY FREAKY!!!
MUAH MUAH!! HAHAHA

CikMiMiey berkata...

wah .. ari sepesel nih , happy bornday to firdaus and belog :D

kiz berkata...

semoga di permudahkan segala urusan

hira berkata...

happy birthday tuan blog! haha :D semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan cepat-cepat kahwin! haha :p

[sutera kasih] berkata...

happy birthday firdaus..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki sentiasa..happy2 selalu..keep blogging yeaaa :)

SITI NOORNADIYANA berkata...

aminnn.. ^^

happy birthday ye. takpe showoff sikit. boleh jadi semangat untuk newbie. ^^

Anif Abdullah| AA berkata...

hepi besday daus...Rajin2 la buat segmen lagi lepas ni..hehe ^^

asnizaziz berkata...

selamat hari lahir firdaus n blog anda..huhu

Dianaa berkata...

Wahh! Package tuuu! Happy birthday! :D moga panjang umur and dimurahkan rezeki :)

cik ungu berkata...

happy birthday n congrattss!!

AliaJustea berkata...

HAPPY birthday belog..HAHA..

*kalau wish kat tuan dia..takut mintak hadiah pulak..

may Allah bless both of u :)

Sheda Argos ツ berkata...

waaa eppy bufday hihi.. bg tips sket lalala

Bigdaddyz berkata...

kalau blog tiada muka letaklah tuan blog punya muka yang sedang tersengeh2...hehe



selamat panjang umur...kamu dan blog!

monsffera berkata...

happy birthday abg firdaus :) same mcm kwn baik kita punya birthday !

cucu umie berkata...

happy birthday bro..semoga segalanye dipermudahkan oleh Allah.. semoga apa yg bro harapkan dapat dimakbulkan Allah..incya-Allah..

✿ Syunathegadis ✿ berkata...

wahh !
happy birthday lah fren :)
happy birthday jgk untuk blog ini :)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

oyeah , yeahhhh . happy birthday freaky !!!!!!!

MARIA LIZA berkata...

sorry lambat wish..Happy Birthday to u...Semoga sukses selalu...

eeir berkata...

hepy betday firdaus! moga murah rezeki :)

myra yusreena berkata...

aminn..hehe

Epy befday both of u..>.<

shafika azwan :-) berkata...

eyh birthday kite same lah :D

hehe .. happy birthday firdaus :D

AnAk dEneSor berkata...

alamk..epiey beleted besday yo!

Luqeem™ berkata...

oh hehe..:D

 
Related Posts with Thumbnails