Isnin, 15 Ogos 2011

Hackermalaysia Dot Com Kena Hack

Biasanya yang kita dengar adalah hacker yang menggodam laman web dan sistem orang lain. Tapi bagaimana pula jika laman web kepunyaan hacker digodam oleh hacker yang lain ? ha ha ha rasa lawak pun ada tapi itulah hakikat dan kenyataan mengenai berita yang aku baru terima sahur tadi. HACHKERMALAYSIA DOT COM telah di hack oleh kumpulan RILEKSCREW dan mereka siap mempromosi sabun pencuci paling mujarab.

Ini rupa deface yang telah diletakkan oleh hacker rilekscrew ke dalam laman web hackermalaysia dot com. Untuk lihat dengan lebih lanjut, anda boleh ke link di bawah ni. Kadang-kadang laman web hacker juga tidak terlepas daripada digodam oleh kumpulan hacker yang lain dan ini merupakan perkara biasa kerana masing-masing cuba menunjukkan kehebatan mereka.


Nampaknya admin hackermalaysia.com telah memulihkan site mereka seperti sedia kala. Sangat cepat mereka notis hal ni berbanding sesetengah site yang perlu diberi amaran.
Comments
14 Comments

14 ulasan:

myra yusreena berkata...

hoho..rajen nye lahai dorang sume ney menge-hack satu same lain..huhu

sergeant keroro berkata...

haha, serius cool XD

aimie amalina berkata...

aiyakkk
x de keje la ni
saling menghack..hihihi

iPai berkata...

pergh .. dah macam berperang pun ada .. hehe

Luqeem™ berkata...

nice..slmat hacker malaysia je..klu hacker luar lwn hcker kita sah kalah awal..huhu

mas saari berkata...

adeh...macam2!
masing2 nak tunjuk kehebatan hack laman web orang..

SoLy SoLicious berkata...

waa..hackers kena hack denagn hackers lain...siannnn

kotak bulat berkata...

tunjuk sapa lg hebat kan

Lea IsNaw! berkata...

wah serangan antara hacker

My Name is Mar berkata...

ni kes perompak kejar penyamun...
Ngeh3...

[sutera kasih] berkata...

aduhh..seram huhu

kiz berkata...

jangan blog kita sudah laa..haha

GaRy™ berkata...

huahahahaha... spesis sendiri pun nak hack ke?.. adoi...

cucu umie berkata...

sesama mereka pon mahu hack ker..aishhhh

 
Related Posts with Thumbnails