Jumaat, 12 Ogos 2011

Ha ha ha Lembabnya Aku

Adusss lembab dan sangat slow rupanya aku ni. Ceritanya begini, facebook chat tu aku sangat menyampah kerana duk papar friend yang sama je sama ada online dan offline. Aku pun terfikir la macam mana nak tengok friend kita yang lain sama ada mereka online atau tidak ? Takkan nak lawat semua profile nak cek mereka online chat atau tidak. Fuhhh jenuh la nak buat macam tu..

Dengan perasaan yang ingin tahu dan agak blurr, aku bawak mouse ke senarai friend chat facebook. Lepas tu tiba-tiba jari aku skroll mouse. Tiba-tiba .... keajaiban yang aku sangat lembab berlaku. Friend tengah on chat tiba-tiba skroll ke bawah dan menampakkan friend yang lain. Waahhh baru aku tahu rupanya chat facebook ini boleh skroll ke bawah untuk lihat friend online :

Bawak mouse dan skroll.. wuahahaha

Ahahaha aku baru je tahu. Sila tembak aku dengan Shotgun kerana lambat tahu akan hal ni. Lepas ni boleh la aku skodeng siapa yang tengah online chat dan siapa tidak. Mana yang online boleh la chat. Wuahaha. Ehem gurau je la.. mana ada aku suka chat. Serius aku tak tipu la !! =_=

p/s : Petir dah kuat ni sampai bergegar laptop. nak off dulu. sory x dapat blogwalking =_= tidur macam best je

Comments
23 Comments

23 ulasan:

Shaherah berkata...

hahha yeke.. dengan kadar segera g tgk.. shera pun lmbt tahu.. hehehe..

diana amin berkata...

erk xtau jugak tapi malangnya awal2 dah deactivated FB hihi

Panggil aku Han berkata...

heheh..dh lama tau :D

Luqeem™ berkata...

oh yeke..bru tau..hehe..x inform apa2 pn fb ni psl tu..adess

SITI NOORNADIYANA berkata...

meh sini nak tembak. :P

aimie amalina berkata...

hihihi...okai..nuunite!

hanyzham hadny berkata...

kenapa tak tukar ja p chat box yang lama??

KaoRu berkata...

pun baru tau.lpas baca entry ne.hahaha :D

Ezad Skytech berkata...

la yeke..aq pon baru tahu ni..haha~

sergeant keroro berkata...

jom tido XD

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...



SELAMAT BERPUASA

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Anyyss Shuhaimi berkata...

chatbox baru tak best! huh!

SoLy SoLicious berkata...

waa..lagi la xtahu..lame x on fb..



btw, senang2, join la GA kite.

GaRy™ berkata...

jangan risau...anda tidak bersendirian... sebab aq pun sama... wahahahahaha

Nini Hartini berkata...

xpe xpe...awak ada geng. saya pun sama2 jakun mcm awak. kehkehkeh..

baru tau lepas baca entry ni. sebab biasa saya hide ruang chat tu. x de masanya nk chat kecuali ada hal urgent nk ditanya. huhu

Bella berkata...

Relex lar bro... saya pun baru tahu juga tadi... siap dibuat main lagi..hahaha...

RepublicAku berkata...

nasib baik aku tak minat fb...keh3

gadis melayu berkata...

rasanyer dia baru buat.. sblom nie xleh pown.. heeeee~

NICK IRFAN berkata...

sama la mcm aku kdg2 x perasan... hehe

fahmie firas berkata...

Best Entry Ni
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

peNulis SeNjA berkata...

la ade nama aku kat situ hahaa

aiman berkata...

lambat lambat~

CikMiMiey berkata...

ahaa ..CM pon bru perasan semalam ooo

 
Related Posts with Thumbnails