Ahad, 7 Ogos 2011

Google Translate Fail. Ha Ha Ha

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 2 di SINI .


Wuahaha aku jumpa ni kat Stanza Blog . Memang sah dan terbukti Google Translate sangat fail yang amat. Bukan tu je. Google juga nampaknya tidak sukakan parti Barisan Nasional ( BN ) . Tak percaya ? Meh kita cuba buat sama-sama ye.

1. Buka Google > Pergi ke Translate

2. Pilih English to Malay

3. Copy ayat di bawah :

Do not snatch philippines money
The people of bangladesh are angry
pakistani people hate national row

4. Paste dan tengok apa hasilnya. Wuahaha sangat fail dan bijak :D


p/s : kui kui kui sangat lawak :D

Comments
24 Comments

24 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

haha..google translate mmg tak boleh percaya sgt la..heee~

SoLy SoLicious berkata...

hahaha...bia betik??

cucu umie berkata...

wah keluar perkataan BN..aishhh

asnizaziz berkata...

google translate tipuuuu :D

GaRy™ berkata...

hahahahaha... ini bak kata cekgu inggeris aq, direct translate ni... fail habis!! HAHAHAHA

Bitter berkata...

HAHAHA! kelakar gilaa..mcm dah di plan je?? LOL

brat2104 berkata...

national row memang la barisan nasional. yang aku tak puas hati tu apasal philipine, bangladesh dan pakistani tu jadi malaysia gak?

liya alia berkata...

hahaha..bongekk gila lahh.. lecturer saya mmg tak bagi guna google translate tu pon.. mmg patot pon.. penipuuu

SAYA BUKAN SAMDOL berkata...

cuba ayat ni pula:


The pakistani people live poor life
...But ministers of bangladesh national row
day and night cheat philippines people
...so now singapore, chinese and india angry



hahah

sergeant keroro berkata...

haha, apsal semua malaysia ni??

sumpah fail! XD

aimie amalina berkata...

hahah
google translate pon selenge..hihihi

Alya Esprézzo berkata...

hahahahahahah sengal gilaaaaaaa! abis lepas nie aku nak translate mcm mana? hahahahaha..

CIK PARO! berkata...

mcm mana pakistani boleh bertukar menjadi malaysia ni?

cx's berkata...

haha. die translate terlalu direct la. mcm kita cari satu p'kataan lam kamus n kita gabungkan. cmtula. haha. ade satu blog yg pakai 100% google translate ni tau. cx pnh jumpe. kih3

Umie Artoqiemie berkata...

hahahaha
pandai google translate wat lawak
dalam sehari aku suka taip bende2 ngarut,lepas tu gelak sorg.
boleh masok maharaja lawak google translate ni.

kiz berkata...

fail yg nyata sekali..

iMah berkata...

xboleyh caye r google trnslte niyh...
adoi adoi

alif haris berkata...

hahahha try translate multimedia dari english ke malay ape dapat ? haha

Tea Dno berkata...

dah tau yang ni. jahat gila!

Saiazuan berkata...

haha jauh lari tu

Luqeem™ berkata...

ramai yg dengki dkat malaysia..


p/s: aku rasa google nk promote malaysia je tu..

Iffah Afeefah berkata...

gugel pon mencik mlysia

hahaha

FAILED!

NuSaNa NoSa 91 berkata...

google translate mmg xbleh percaya.. ntah knp pakistani ngan bangladesh bleh jd mlysia.. org2 tu sinonim kat mlysia kah?? aigooo~ =.="

[sutera kasih] berkata...

malaysia byk pakistani & bangla ke?konfiushh hehehe

 
Related Posts with Thumbnails