Khamis, 18 Ogos 2011

Gila Gempak Weehh !!!

Tadi masa aku search kat google dengan keyword " Histats " , aku ada nampak ada kelainan pada index search engine. Aku pun try la search nama blog " FIRDAUS LIFE " dan apa yang keluar memang terkejut beruk aku dibuatnya. Tak sangka pula banyak yang berkaitan. Haa tak percaya ye ? meh tengok dalam gambar kat bawah :

Itu baru sikit. Kalau tekan More Results From Blogspot.com , sampai 10 page pun masih mengenai link blog yang menyertai segmen. Gila dasyat !!! tak sangka pula sampai banyak macam tu sekali yang disenaraikan oleh Google. Alhamdulillah banyak betul pautan yang disenaraikan oleh Google terhadap blog Firdaus Life ni. he he he hepi betol rasanya :P

p/s : Pengguna Firefox tak dapat lihat kotak follower aku. Google Chrome elok je nampak kotak follower.. =_=

Comments
18 Comments

18 ulasan:

Luqeem™ berkata...

aku try dah yg ni..gempak kot..aaku pn jeles..sbb akunye tak de..huhu..

eh template lama..

Panggil aku Han berkata...

aku terperasan sesuatu yg wow!!!

" WOW PURPLE BALIK LA "

Ezad Skytech berkata...

waahh....aq try search blog aq tak keluar pulak macam tu..hee~

p/s : tempalate lama balik..hee..

super d0uble F :) berkata...

eh2.dah purple balik lah ;)

Lia-De-Pinky-Leo berkata...

dah tukar mood eh... hehehe

diana berkata...

napa pakai templete lama ni???

syaz@rozelt berkata...

wah..lame x dtg sini..bertukar wjh lg nmpknye..hebat la boleh keluar mcm tu..nie sbb freaky bnyk wat segmen la nie..hehe

HAFIZAL berkata...

gempak lah...dah ramai pengikut katakan

Zul Fattah berkata...

cis..dengan bangganya dia post pasal entry ni..?
ni yg buat aku tak senang duduk ni..'
haha

peachippo berkata...

waaaaaaaaaaahhhh..jeles nyeeeeeeeeeeee.

aiman berkata...

haha..tahniah2..

Bigdaddyz berkata...

ke warna asal semula ...hehe...selepas terlalu happy.

IMANSHAH berkata...

tahniah

hira berkata...

wahhhhh.. masyukkkk! :D

pamie berkata...

ehhh? tiba2 ungu balik..haha..

ct N honey berkata...

ini namanya sitelink kan?tak semua yg dpt mcm ni,tahniah

cik najihah berkata...

peh da ade sitelink..
hebat

cucu umie berkata...

haha..mmg bnyk pon bro...kehkeh

 
Related Posts with Thumbnails