Selasa, 16 Ogos 2011

Gambar Aidilfitri Paling Teruk Pernah Dihasilkan

Gambar masjid kat belakang tu dah sangat cantik dan bersesuaian dengan tema Aidilfitri. Tapi cara modelnya berpakaian langsung tidak sesuai lebih-lebih di belakang tu ada gambar masjid. Apa punya otak la yang buat poster dan gambar macam ni ? Kalau nak seksi takpe la tapi jangan duk taruk gambar masjid kat belakang tu. Aduyaiii

Dah la baju paras bahu lepas tu belah lagi kat peha. Adesss langsung tak bersesuaian untuk dijadikan gambar atau poster Aidilfitri. Malas dah aku nak cakap banyak, nanti jadi isu jap lagi. Tolongla kalau nak buat gambar / poster Aidilfitri, sila la jaga nilai-nilai murni yang ada dalam Aidilfitri tu. Tak susah pun sebenarnya tapi saja malas nak fikir kerana asas tak kuat disitu.

p/s : Model dalam gambar tu adalah Nurul.. hurmm
Comments
29 Comments

29 ulasan:

PeRmAtA bIrU berkata...

teruknya kan??? diorang ni tiada sensitiviti langsung la.. iklan itu seni.. tapi islam itu sebenarnya lebih berseni.. so jagala tatatertib sikitkan???

aimie amalina berkata...

aigooooooo
ni la terlebeih sensitif dgn segalanya
sampai lgsg x kesah
buruk baek..ish2

aiman berkata...

aigoo..gitu sekali gambarnya.. sangat tidak sesuei..

sergeant keroro berkata...

tak patut betul, hampeh la.

Cik Meyo berkata...

memang teruk abisss, lol

Panggil aku Han berkata...

gambar yg dibelakang dgn depan mmg tak sesuai....hadoii...terlebih kreatif ke ape??

Ezad Skytech berkata...

serius tak sesuai gambar ni dgn background tu..

meaw berkata...

mak aiiiiiii, masjid belakang,yang depan? aishhhh,langsung tak kena cara,huhu

super d0uble F :) berkata...

ok.memang sgt xsesuai..

♥♥ arabella ♥♥ berkata...

a'a kan baru perasan....

NadiRah berkata...

erk..huk3

Cik Asma BLuppy berkata...

teruk nya! xhormat lansung agama.

SoLy SoLicious berkata...

gLow n glamour..

bhse ringkas

gile gelemer...hahahha

Saiazuan berkata...

dia igt prayaan india apa..

Fara Ada berkata...

tak bagus...!

Zul Fattah berkata...

wooo..terbaik r.. hot gile.. luruh jantung pak imam kalau mcam ni..
gambar masjid tu..kat blakang..
ini namanya kejam..

Anif Abdullah| AA berkata...

macam-macam hal...
tak sesuai ah wat poster cmni..

Luqeem™ berkata...

teruk gila bai..pihak mana la yg buat/.

~~Ticer Wann~~ berkata...

tak de rasa hormat langsung...

mas saari berkata...

amboi!! seksinya...
memang tak hormat langsung, fikir nak lakukan produk je!

e k i n berkata...

Biol gila.

cik najihah berkata...

tu lah die nak kate bangang melayu

cik aisha berkata...

kreatif sgt smpai xfikir sensitiviti..slh match pic dah tu..

pengemis Cinta~ berkata...

assalamualaikum.

astaghfirullah.siapa la bagi cadangan untuk pic tu,,huhu,sabar jela.pc sbg prempuan pun malu tengok=.=

.izzati liyana. berkata...

teruk betul media now ni. tak pernah perasan pulak gambar ni. maklumlah. tgk tv tak, magazine, newspaper pun tak bukak. dunia dah nak kiamat.

amir haziq berkata...

bodoh betul orang zaman sekarang ni. duit lagi penting dari agama -.-

Anyyss Shuhaimi berkata...

dosa mata..huhu

ladymariah berkata...

diorang cuma menjadi jujur.. sebab bnyk sgt baju raya mcm ni. cuma yg bahagian terdedah tu tutup pakai kain jarang je... hehehehee. sama la jugak tu...

K O R I E berkata...

teruk!!

memalukan

 
Related Posts with Thumbnails