Sabtu, 6 Ogos 2011

Dugaan Di Bulan Puasa

Senarai blog Kumpulan 1 dah keluar. Jom lawat mereka di SINI .


Ingat nak update blog pukul 12 tadi tapi ayah panggil suruh tengokkan printer kerana nampak macam ada masalah. Masalah tak dapat nak print dan ada keluar mesej " error 5100 " . Lepas Google, masalah dan penyelesaian dah jumpa. Panduan dah ikut setiap satu dengan detail dan hati-hati. Tapi last sekali tak jadi jugak. Fuhh nak dekat 2 jam mengadap printer yang bermasalah tadi. Geram betol. GGrrrr

Printer tu betul-betul menguji kesabaran aku di bulan puasa ni. Biasanya takde pula masalah macam ni. Huurrmm mungkin ayah aku ada salah buat sesuatu tadi. Lupa kan pasal printer yang bermasalah tu. Makin fikir, makin serabut. Dah la tangan penuh dengan dakwat printer sampai tak nampak dah warna asal kuku. Waahh macam dah pakai pewarna kuku pulak :D

Aku nak mandi dan cuci tangan dulu. Badan dah banyak berpeluh lepas tu nak kasi hilang dakwat printer kat tangan ni. Lepas tu zohor, kemudian baru mengadap blog. Nanti aku jalan-jalan ye.

p/s : Merah, kuning, biru, hitam. Itulah warna tanganku sekarang. ha ha ha
Comments
16 Comments

16 ulasan:

^^nu[dd]yra^^ berkata...

beli printer baru jer la inche freaky...hehehe

syrupmasin berkata...

dy mintak suruh carik pengganti baru kot :D

sergeant keroro berkata...

haha, dah nak jadi bendera malaysia dah XD

Green Apple berkata...

printer demam... jgn orgnya demam sudah... hehe

NadiRah berkata...

kaler kuning yg pling comel kat tgn tu..hahhaa

Lieyda berkata...

apa susah, buang je printer tu. haha

nurAMALLINA berkata...

beli baru ahh senang. hahaha

eva berkata...

beli printer baru jer.. dah skali rosak tu mmg tak dpt nak baiki lagi.. hehe

cucu umie berkata...

pi lh kedai..mungkin kedai thu kot..ngeh3x..

Clara berkata...

Bagi jelah kat Cr..

hehehe..

Shaherah berkata...

leceh nk cuci ink printer kat tgn.. >.<"

iMBobo berkata...

kne beli baru tu hehehe

asnizaziz berkata...

kena celup dalam clorox baru boleh hilang, warna bau dan rase.huhu

Anif Abdullah| AA berkata...

dia nak yg baru la tuh.hahak

Luqeem™ berkata...

haha. pelangi :)

Iffah Afeefah berkata...

tgn tu bole men cop2 da

 
Related Posts with Thumbnails