Jumaat, 12 Ogos 2011

Dragon Ball Ada Sambungan... Cool !!

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 13 di SINI .

Ni mungkin ramai yang tahu dan aku je yang lambat tahu pasal ni. Tapi semalam aku ada jumpa link ke komik Dragon Ball yang baru. Yang ni cerita sebelum Son Goku dilahirkan dan setakat ni plot mengenai ayah Son Goku nama Bardock yang berjuang menentang Fliza di Planet Bezita. Episod pertama dah sangat menarik dan sangat cool untuk dibaca.

Hurrmm at least boleh la juga kita tahu bagaimana cerita sebenar di sebalik kaum Super Saiya yang dihapuskan oleh Fliza dan juga mungkin episod akan datang ada menceritakan bagaimana Son Goku dilahirkan dan dihantar ke bumi. Oh ya siapa yang nak baca, sila ke link di bawah ni :

http://www.mangareader.net/

p/s : Mungkin plot lain sikit kot kerana bukan akira toriyama yang lukis.

Comments
7 Comments

7 ulasan:

berkata...

kecik2 dulu suke betol dok melayan cerita ni kat tv. nak bace malas. hehe

^__^

Nini Hartini berkata...

pastikan suami ku tak akan tau. hahaha

sergeant keroro berkata...

haha, memang best. tapi sedih one piece xde minggu ni T_T

snOw sakura berkata...

waahh, cta ni mmg best tp kdg2 geram gak sbb terlampau pnjg.. huhu~

iPai berkata...

uhuh .. sambungan ke ? aku baru baca semalam, tak sangka plak sambungan .. uhuhuh ..

syaz@rozelt berkata...

wah..menarek nih..bole bce..klu x duk ulang cita daulu2 je..hehe

Ahmad Haziq Azlan berkata...

wow!
nak baca la!
dulu abg ada beli sampai jilid terakhir.
dragon ball GT tak dijual manga die

 
Related Posts with Thumbnails