Sabtu, 13 Ogos 2011

Download Lagu RM 5 ? Biar Betol !!

Tadi aku ada tekan iklan Nuffnang daripada beberapa blog mengenai kempen xpax dan bila tengok, aku jadi sangat terkejut yang amat kerana harga bagi sebuah lagu sangat mahal. Hurmm RM 5 untuk sebuah lagu memang mahal wesss. Tapi aku tak tahu la sama ada ni lagu caller ringtones atau lagu yang dimuat turun melalui telefon.

Tapi ada ke yang nak download lagu dengan bayar RM 5 ? Baik pergi 4shared je dan download secara percuma. Dah la jimat duit lepas tu cepat dan mudah siap boleh pilih banyak lagu dalam masa yang singkat lagi. RM 5 tu kalau buat topup boleh tahan seminggu jugak bagi aku.. Ok la kan daripada habis duk download lagu. ha ha ha

Hurrmmm nampak sangat menarik pulak iklan Nuffnang dengan kempen xpax ni. Blog siapa yang aku terjah jap lagi mungkin aku akan klik iklan mereka. Ha ha ha Jom mulakan sesi terjah menerjah dan mengklik iklan yang ada :D

p/s : Adakah itu harga lagu untuk caller ringtone ? Entah la, aku pun tak tahu

Comments
14 Comments

14 ulasan:

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! berkata...

klaw nak d ikotkan tu murah bro..
klaw kaw nak tau..kos 1 lagu untuk record dlm studio adalah rm150..tu pun cikai pnye..klaw salah bit..nak buat blk kne tmbah lg duit..aku penah ikot mmber aku buat Demo band diorang..lame2 diorang pon tak thn record sndiri gne laptop..tapi kualiti hampeh lah...

tapi klaw d ikotkan aku lagi suke dload dpd bli album..hahah!!

syrupmasin berkata...

errr..mahal kan..naseb ade 4 shared..tp maca kesian pulak lah kan dy artis2 tuh..

nurAMALLINA berkata...

amboihh mahal gilosss!

Luqeem™ berkata...

peh mahal kot. yg ni macam yg promosi java game dekat dalam tv tu. skali beli rm5, bosan, delete, rugi je. sama je macam lagu ni

peNulis SeNjA berkata...

nak cepat naik haji gamaknya

cucu umie berkata...

gunakan shje 4shared..jgn membazir wet..kehkeh

sergeant keroro berkata...

4shared ade, guna la. hehe :P

Bigdaddyz berkata...

kenyang kalau beli murtabak 2 keping!

Panggil aku Han berkata...

mcm harga utk full song pn ade..hahah better gune 4shared je :D

aimie amalina berkata...

4shared mang bes!hehehe

SoLy SoLicious berkata...

dolod utube...hahhaha..lgi best..

Shaherah berkata...

caller ringtone selalu nyer rm3 je.. kalau rm5 caller ringtone ade 3 lagu.. kalau tak silap macam tu..

tapi memang mahal macam tu lar.. kalau gi kedai pun memang harga macam tu.. memang terbaik g 4shared jek.. hahaha..

aKu_aG berkata...

klu tym dulu2 ckit internet ni kurang penggunanya...ble la laku kali...tapi skrg...dgn adanya internet...segalanya d hujung jari...wahahaha..

kiz berkata...

oklah tu..royalti pencipta,penulis,penyanyi...dan konco-konconya semua nak bayar bro..tulen bang..hehehe

 
Related Posts with Thumbnails