Sabtu, 13 Ogos 2011

Doktor Rozmey Jadi PM Pulak

Masa buka facebook tadi tiba-tiba nampak ada orang kongsi fan page ni. Kali ni isu pasal dr rozmey lagi. Adusss di bulan puasa ni hentikan la buat fan page yang macam ni. Dr Rozmey tak ganggu korang pun tapi korang pula lebih-lebih buat fan page yang bagai ni.

Tapi... walaupun aku tak suka, aku rasa nak gelak juga bila tengok fan page macam ni. ha ha ha ia menunjukkan bahawa Dr Rozmey mempunyai peminat setia yang tersendiri yang sanggup berjuang untuk menaikkan Dr Rozmey. Bukan calang-calang orang untuk ada peminat macam ni sampai sanggup buat bermacam-macam jenis fan page.

Ok aku malas nak sembang banyak pasal ni. Hurmm kalau ikut pendapat aku, better biarkan Dr Rozmey dengan dunianya. Dia tak ganggu hidup korang pun dan rasanya lagi elok kalau korang pun buat tak tahu je pasal Dr Rozmey ni.
Comments
20 Comments

20 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

cian dr rozmey...xpsai-pasai org buat page lagu tu..sabow je la..hahahaa

Syazwan Che Deraman berkata...

ehehe..bakpo ramai hok tak puas hati nge dio?

sergeant keroro berkata...

hehe, biar jek dia. dia tak kacau kita pon, manusia manusia :P

azrijohan berkata...

hahaha,ade jugak tu yang obses

cik najihah berkata...

wah hangit ni huhu

Piah Becok berkata...

hahhahahaa... aku for sure akan berhijrah ke mekah terus nanti. eiiii piah, tabbaek tau!! *cubit pipi sendiri*

aiman berkata...

kesian dia..

SITI NOORNADIYANA berkata...

yg komen "only 69 people" tu klaka lah pulak. mksudnye ape? baru 69 org ke yg like page tuh? :P

cucu umie berkata...

enth..lh knaper lh orng nk kacau dia deh..

Ezad Skytech berkata...

haa..ni tak tahu la fan yang buat ke atau saje nak jatuhkan dia..kita pon tak tahu kan..

Saiazuan berkata...

kesian dia ni

CikGu Ma berkata...

setuju juga dia jadi Pm...mana tau nanti semua rakyat jadi cun dan kurus pakai produk dia..hehe

RepublicAku berkata...

Sifat dan sikap orang melayu sejati yang paling jahanam...sakit hati dan dengki...bravo!

kiz berkata...

kenapa nak kacau dia..kalau nak kirakan..dia lebih 1000 kali berjaya dari kita tau..lol..abis kita ni dah berjaya sangat ke?...haha..

Shaherah berkata...

hahahah.. serius lawak lar..

gedek! berkata...

dorang ni saje je....

aparaa

akoo pae berkata...

ahahah jadik pm???
erkk..tcekik jap..hee

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! berkata...

hahah!tapi die bagus per..ce tgk die kembangkan product die cner??
lol~

[sutera kasih] berkata...

Istighfar jap..

dia tak ganggu pun hidup org..kenapa la ada plak page cmtu huhu

eszy yamin berkata...

1 juta je yg nak dia jd PM..26 juta lagi tak mau sih..geliii...

 
Related Posts with Thumbnails