Sabtu, 13 Ogos 2011

Blog Aku Jadi Sasaran Sniper... Head Shot !!

Abang-abang dan kakak-kakak sekalian, saya nak minta maaf andai saya ada buat salah dalam dunia blog. Saya tak tahu kalau penulisan saya ada mengguris hati akak dan abang yang baca blog saya ni. Saya harap kalau saya ada buat salah dan silap, akak dan abang sekalian tegur la saya ye ? Saya taknak akak dan abang sekalian hantar SNIPER ke blog saya ni.

Saya masih baru dalam dunia blog. Takkan dah nak Head Shot saya dengan sniper apabila saya melakukan kesalahan ? Bagi la peluang ke 2 dan ke 3 kepada saya wahai abang dan akak sekalian. Saya tak nak blog saya ditembak oleh Sniper yang hebat tu. Sekali kena Head Shot terus berkecai kepala otak wooo.. Gila seram.


Ha ha ha entah macam mana la keyword sniper tu boleh ada dalam blog Firdaus Life ni. Setahu aku, tak pernah lagi aku ada buat entri pasal sniper ataupun ada tulis mengenai Sniper sebelum ni. Huurrmm mungkin Sniper ni nak cari mangsa mereka yang baru untuk dibunuh. Apa pun terima kasih kerana datang ke blog saya dengan menggunakan keyword Sniper. hu hu hu

p/s : Lepas ni mungkin bazooka pulak. Atau pun M16 :D
Comments
9 Comments

9 ulasan:

kiz berkata...

aku datang sini dengan keyword Firdaus budak hensem... kalau tak caya pi google...tapi aku nasihatkan lagi baik jangan percaya..haha

Freaky berkata...

hahaha ampeh kizz.. mati2 den percayoo

peNulis SeNjA berkata...

aku ade seacrh keyword ko .. firdaus bogel .. eh eh ade la blog ko hahaa

Freaky berkata...

haha keyword apo tuh... kuang ajaq

sergeant keroro berkata...

haha, cari firdaus gay boleh?? :P

Saiazuan berkata...

blog ko hebat sgt ni.. huhu

Bigdaddyz berkata...

haha...tak beraya la nantikan...

aimie amalina berkata...

keyword mang sengol..ihihi

aiman berkata...

byk main game nih..

 
Related Posts with Thumbnails