Jumaat, 5 Ogos 2011

Blog Aku Follow Semua Hilang

Waahh !! apa yang berlaku ? Semua blog yang aku follow habis hilang. Lepas tu siap cakap You are not currently following any blogs. Walla jangan bergurau wahai Dashboard. Aku dah follow hampir 1000 blog tau. Takkan la nak follow semua balik ? Mampus la macam ni =_=

Rasanya ni masalah sementara Dashboard kot. Sebelum ni pun pernah jadi macam ni. Lepas beberapa hari Dashboard jadi elok seperti sedia kala balik. Haihh masa ni la kau nak buat masalah ye wahai Dashboard. Aku baru je nak jalan2 ke blog orang lain. Tapi nasib baik masih ada bloglist.

p/s : Segmen masih memerlukan 40 blog. Nak join sila ke SINI .
Comments
25 Comments

25 ulasan:

Shaherah berkata...

dont worry.. tu die bergurau jek.. xde pape uh.. memang slalu terjadi..

My Name is Mar berkata...

Ko Refresh banyak-banyak kali ler derr...
Ha-ha-ha:D

HEBAT di Radio, BUKAN di Televisyen

cucu umie berkata...

haha..ayie memang biase terjadi kot..sebb tu ayie lebih selesa pakai google reader kalo mahu tahu korang update..huhuh

Luqeem™ berkata...

dia jeles la tu, ko dah follow sampai 1000 blog. :D

^^nu[dd]yra^^ berkata...

chill aaaa...cuber refresh byk2 kali...mesti ok punyer pas tuh ;)

kiz berkata...

kesilapan teknikal tu..nanti ada balik..hehe

aimie amalina berkata...

betol2
selalu gak jadi cam ni
tapi refresh byk kali
pas tu oklah
insyaAllah =)

Tea Dno berkata...

hehe. ini perkara biasa. buat macam takde pape je. :)

SITI NOORNADIYANA berkata...

dashboard blogspot mmg selalu gitu. T_T

asnizaziz berkata...

betul,memang selalu sangat berlaku..

Syazwan Che Deraman berkata...

maslah aku pon sama..

kena refresh banyak kali..

faridah nazurah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
faridah nazurah berkata...

takde pape tu. just refresh byk2 kali. kalau tak jadi gak cuba sign out then bukak balik. dh byk kali kena cmni. sabar je lah ye

Bitter berkata...

ha'ah..kejap lagi okay ler tuhh..tabah braderr..HAHA!

Bigdaddyz berkata...

dia merajuk tu..

sergeant keroro berkata...

dashboard aku selalu camtu, tu yang aku tak blogwalking guna dashboard.

sebab dah lebih 3000 blog aku follow, HAHA

diana berkata...

kamu follow lebih dari 1000 blog dah..
memang jadi gitu..
selamanya jadi gitu..
refresh sampai tenggelam keybord pun tak keluar dah..
heheheh

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

haha..boleh pulak dashboard bergurau..nakal dashboard ye..babap kang! :D

Saiazuan berkata...

huhu refrsh bnyk2 kali

NuSaNa NoSa 91 berkata...

relax la freaky.. bese je jd kat keen.. pastu ok la..

btw, tukar kpd draft.blogger.com ~ ^_^

fae jamal berkata...

blogger sekarang kan dah pandai bergurau..hehe;P

[sutera kasih] berkata...

mmg biasa terjadi tu..
sy pun slalu kena huhu

GaRy™ berkata...

hahahaha.... aq bw dari komen ngan bloglist je skrg... dashboard aq dah langsong tak boleh pakai~.. T^T

Wanie berkata...

tu memang problem biase..wanie tak bergantung kat dashboard skarang..bloglist & shout je..

AmyZana berkata...

tuh sebenarnya fenomena blogger yg tersangatlah biase... kene refrech atau tkr server lain Google Chrom, Mozilla Firefox , IE.

kdg2 sbb kite dh follow trlalu byk blog die jdik cenggituh...

 
Related Posts with Thumbnails