Rabu, 17 Ogos 2011

Blog Aku Dah Jadi Blog Lucah Ke ?

Hairan bin ajaib. Pelik bin benar. Aneh bin serius. Biar betol apa aku cakap ni ? BLOG AKU DAH JADI BLOG LUCAH KE ? Huk aloh apo aku sembang ni sampai korang semua dah penin dan tak faham ape aku tulis ni. Macam ni ceritanya, tadi aku ada la tengok statistic blog aku ni. Masa tengok semua, aku pun ternampak la kat bahagian keyword tu. Terkejut beruk aku bila tengok keyword yang ada tadi. Beruk pun tak terkejut macam aku tau. Ok aku tau korang nak tengok bukti kan ? Nah tengok la kat bawah ni haaa :

Dalam banyak-banyak keyword, hanya mengenai Dragon Ball saja yang tidak berkaitan dengan lucah. Yang lain habis 99% disapu dengan keyword yang agak mengarut tu. Itu yang aku sempat tengok, yang aku tak sempat tengok entah keyword apa lagi la yang masuk ke blog aku ni. Hadooii dasyat gila keyword ni semua.

Tolongla jangan masuk ke blog aku untuk cari benda lucah. Ni hanya blog peribadi je dan takde pun yang bahan lucah kat blog aku ni. Gambar MARIA OZAWA yang aku letak pun tak ada yang seksi sampai menjolok mata tau. Aku dah habis cover semua supaya blog aku ni takde mengandungi unsur lucah. Aduyaiii.. jangan la buat aku macam ni. Aku buat blog sebab nak share cerita peribadi dan pendapat aku je. Takkan la buat macam ni pun boleh dapat keyword mengarut seperti diatas ? =_=


Comments
15 Comments

15 ulasan:

Saiazuan berkata...

haha kira jadi la experimen ni..

Luqeem™ berkata...

haha. experiment lagi..ni yi aku rasa dapat hits banyak ni, aku rasa dalam 200.

sergeant keroro berkata...

memang menjadi kot, keyword hangat. HAHA

cucu umie berkata...

hehe..paling hot kot bro keyword tu..hehe

kiz berkata...

semoga berjaya..

i'm ezza haniza berkata...

seks dengan org gilakkkkkkkkkkk

cik najihah berkata...

hahah ni mesti kes maria ozawa tu..dasat

Syazwan Che Deraman berkata...

boleh tahan ekperimen nie
hahaha.

bahayo tu bos.

fatin syahirah :) berkata...

haha. macam macam. kah kah

Zul Fattah berkata...

haha.. kejam.. tu la ko.. pandai sngat main dgan benda2 lucah.. haha

Shah Blogger berkata...

wakakakaka semua keyword carian dia xleh blah. termasuk dragon ball tu hahah..

Hati2 keyword Pakcik G anti tu :D

Ezad Skytech berkata...

keyword terhangat kot bro..hee~

mas saari berkata...

hurmmm...macam2 lah kan?
takde benda lain ke nak cari selain dari yg lucah2 ni! tak puasa kot diaorang ni..

AmyZana berkata...

bersabar jelah...

faridah nazurah berkata...

wah wah wah maknanya experiment awk selama ni menjadi la eh. hehehe. sabar je la..

 
Related Posts with Thumbnails