Khamis, 11 Ogos 2011

Bill Gates Emel Aku.. Serius Heart Attack !!

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 11 di SINI .

Serius Damn !!
Ini bukan tipu, bukan kencing, dan bukan kelentong. Ini real punya woo. Terkejut gila kambing aku dibuatnya apabila menerima emel daripada Bill Gates selaku bekas CEO Microsoft Corporation. Tapi apa yang Bill Gates nak daripada aku ? Huuurmm aku pun baca la emel dia tu. Jom baca sama-sama :

We are pleased to inform you of the result of
the just concluded draw of the Microsoft Lottery
Promotion.Your email address emerge as one
of the winners

Therefore, you have been approved for a lump
sum payout of (Ј1.500.000) 1.5 Million Pounds
in the Microsoft Lottery Promotion based here in
England and held today,Your e-mail address
emerged as one of the winners in the 1st
category.

So fill the form below and send it to our United
Kingdom representative Dr.Terry Cole via
Email: microsoftgame3@gala.net

1.Full Name:
2.Full Address:
3.Status:
4.Occupation:
5.Age:
6.Sex:
7.Country:
8.Tel.Number:

Yours faithfully,
Sir Bill Gates.
C.E.O.
Microsoft Corporation.

Kah kah kah spam emel rupanya. Adoii takkan la Bill Gates nak emel aku kan ? Macam-macam la emel spam yang mengarut ni. Lepas ni siapa pulak yang akan emel aku ? Mungkinkah Barrack Obama akan emel aku untuk jadi kawan lepas ni ? Siapa tahu kan. Ha ha ha.

Comments
13 Comments

13 ulasan:

kiz berkata...

lalalala....keh keh..macam2 cara orang nak tipu beb..keh keh

Atiqah Sa'ahiry berkata...

bahaya..takut terpercaya.pulak

Luqeem™ berkata...

ko kan popular skrang ni. hehe.

lepas ni PM malaysia ke yg hantar emel..kih3

cik najihah berkata...

hahahah dasat woo bill gates tu

syiela berkata...

wah dasatnya.. dh friend dgn bill gates ;)

AsyieqiN Rkey berkata...

retis gile...haahhaha

mas saari berkata...

akak pun pernah dapat email dari bill gates ni...heheheeee

cucu umie berkata...

untunglah bill gates nak mesej ko daus..kehkeh

asnizaziz berkata...

haha..sabar jela..macam2

sergeant keroro berkata...

retis semua orang nak PM, haha :P

Ezad Skytech berkata...

haha..bill gates ye emel ko..(^^,)

tiqa ramlan berkata...

sabo jerlah kannn~

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

overseas tu .. hahaa

 
Related Posts with Thumbnails