Ahad, 14 Ogos 2011

Babak Menangis... Aku Pun Menangis

Pukul 4 pagi duk layan cerita Janji Kekasih kat tv 3. Tengah duk layan, ada part yang sedih sampai menangis. Mula-mula aku takde rasa apa. Last sekali banyak pulak adengan menangis teresak-esak dan dengan aku sekali pun turut rasa nak menangis. ha ha ha ayam betol. Mudah betul tersaiko dengan cerita.

Pagi ni sahur dengan nasi ayam. Perghh rasa sup yang panas dan segar di dalam badan rasa sangat best dan bertenaga. Ehem maklum la yang buat nasi ayam dan sup ni adalah mak aku sendiri. Tak main la masakan kedai beb. Layan yang emak masak baru ada Ummpphh. Tapi bila balik Perlis nanti kena makan kedai gak. Hampehh !!

p/s : Hari ni tak ada cerita Geng Mengaji kat Astro Prima =_=


Comments
12 Comments

12 ulasan:

c genk bah ne berkata...

Masakan mak memang terbaik..
Walaupun jumpa kedai makan yg masak sedap.
masakan mak tetap nombor satu,,,

sergeant keroro berkata...

lembut hati T__T

nafizah md padzin berkata...

haha..terbaik..

Syazwan Che Deraman berkata...

perhhhh..nasi ayam wooo..

Luqeem™ berkata...

haha bila dah sedih luahkan je..:)

aimie amalina berkata...

peh...ni makan pepagi mau bertambah2an ni..=p

SoLy SoLicious berkata...

tuudiaaa...layannnnnn sungguh..hahahhaa

pengemis Cinta~ berkata...

wa..jenis lelaki yang punya hati yang lembut.hati je^^

~SaL IjOu~ berkata...

aih..terliur la pulak~

Clara berkata...

Pelik2, abg and adik CR tgk babak sedih tak nangis pown. CR yg mngis lepas tu kne ejek CENGENG!.

Mesti hati lembut nieh.

kiz berkata...

alamak feel laa pulak layan cerita..hehe

Sephiraz berkata...

Sedapnye... Terliur ak time2 bln pose nie tgk..aish..mknn fav nie..

 
Related Posts with Thumbnails