Rabu, 10 Ogos 2011

Apabila Perempuan Memakai Make Up

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 10 di SINI .


Kalau mereka pakai....

Mereka akan nampak sangat......

Tapi.. Kalau sangat over, akan jadi macam...


p/s : Badut sangat menyeramkan.. serius =_=

Comments
25 Comments

25 ulasan:

ninie_azriena berkata...

waaa..
seram..takmo pakai mekup..
bukan apa, ninie tak reti main dengan benda2 tu.. =____=

SITI NOORNADIYANA berkata...

muka putih, leher tak sangat. empunya badan lupa nak tepek bedak kat leher.

letak pic actress macam tu, actors pun ada jugak yg b'make-up. lagi nmpk pelik! x maskulin dah. :D

GaRy™ berkata...

hahahaha... overdose mekap, tu la jadiknyer~... keh3..

aimie amalina berkata...

aiyaaak
nasib bukan
make up lover =p

aiman berkata...

byk sgt pakainya..

sergeant keroro berkata...

serius seram :P

Kalin87 berkata...

cool :D

peNulis SeNjA berkata...

seram .. macam nenek aku

Luqeem™ berkata...

wlupun makeup, tgk dpn muka dia pun dah x cntik..

Ezad Skytech berkata...

ni terlebih make up badut ni..haha~

echaRierie berkata...

haha..adoi..tekejut tgk..

RepublicAku berkata...

itu pasal kena pergi belajar juga kalau tidak mmg seramgeram...keh3

Zul Fattah berkata...

haha..hencem siot badut tu.. macam cite scary movie plak.. haha

shaliza khairi berkata...

natural beauty should be shown. hee~

Atiqah Sa'ahiry berkata...

make up sikit2 jelah..tu over sangat..memang macam badut..haha..

Elyana Ahmad ツ berkata...

setuju.mekap tak salah tapi just mekap nipis2 je kot.hehe

Dzarief Zuhdi berkata...

aku kalau mekap nnt jadi macam power rangers kaler pink.. =.="

Saiazuan berkata...

kih kih kih xD

pure beauty is better kan :)

Shaherah berkata...

hahha.. ade yg make up dah macam opera cina.. pun lawak.. hahaha.. >.<"

sleeping_maniac90 berkata...

haha..
ak xpki make up..
so xkn jdik badut kot..

cik najihah berkata...

menakutkan hahah..
opss template baru eh hii

AliaJustea berkata...

oke .. jujur alia tak pandai make up -.-''

asnizaziz berkata...

tak reti pakai make up = =

...(",) PooH... berkata...

haha..teruknya bayangan badot bile terlebih pakai makeup...haha...wt takot je... :|

CikMiMiey berkata...

siyes menakotkan badut tuh ! natural beauty sudeh ! kikiki ~

 
Related Posts with Thumbnails