Khamis, 4 Ogos 2011

Aku Suka Bulan Ogos

Sedar tak sedar aku dah lupa yang sekarang ni dah masuk bulan Ogos. Ini maknanya aku hanya ada masa sebulan lebih lagi untuk ada dirumah. Lepas raya Aidilfitri, dah kena balik ke Perlis untuk sambung sesi pengajian semester 5. Sebulan lebih lagi masa yang ada untuk tinggal kat rumah. Lepas ni susah la nak balik rumah kerana sibuk dengan belajar.

Lupakan seketika pasal balik ke kampus bulan 9 nanti, Aku nak nikmati bulan ogos ni dengan sebaiknya. Ogos, bulan kelahiran aku ke dunia ini dan juga bulan kelahiran blog Firdaus Life di alam maya. Nanti boleh la sambut befday aku dan juga befday bagi blog ni. Blog pun ada befday juga ke ? Mesti la ada beb. Blog dah sebati dengan jiwa raga ni :P

Masuk bulan Ogos ni aku tak buat segmen lagi. Hurmm jadi pukul 12.05 tengah malam nanti ada segmen Seminggu 100 Follower . Bagi yang dah biasa join segmen aku, mari la kita sekali lagi meriahkan segmen bulan ni. Bagi yang tak pernah join, boleh join jap lagi.

p/s : hi hi hi Excited nak buat segmen Seminggu 100 Follower bagi bulan Ogos.
Comments
24 Comments

24 ulasan:

Bitter berkata...

selamat hari jadi lah mcm tuhh..eh? *tetiba..HAHA!

Shaherah berkata...

mari kite memeriahkan suasana.. hehe..

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

Happy birthday freaky (nk wish awal sbb nk tdo dh nih)..selamat jugak ye utk blog firdaus life nih...

Wish u gdluck in ur fture to come, may ALLAH bless U always, Happy wth ur family n gf, have a great day in this holy month (Ramadhan), and HAVE A BLAST! ! :D

HAPPY BIRTHDAY! Sweet ke berapakah? Haha..teeetttt!

asnizaziz berkata...

me too suka bulan ogos sebab harijadi ogos jugak^^

Syazwan Che Deraman berkata...

tak puas ko dok rumah lamo lamo?..heheh..

lamo gilo demo cuti.deki kawe..heheh

hira berkata...

wah, blog pun nak sambut birthday. happy birthday kalian! eh, macam ramai pula. haha

syrupmasin berkata...

fuyoo birthday..haha..adoii dah nak habis cuti dah kan..ermmm

fatin syahirah :) berkata...

berapa hari bulan ogos ? aku pun OGOS ! hehehe XD

peNulis SeNjA berkata...

adeeeeeeh aku pas raya ni pon kena balik Univ huhuhu konfem blog bersawang bang

Luqeem™ berkata...

wah ada segmen la..join2! :D

bila nak sambut? :)

fieha berkata...

selamat hari jadi utk awk dn blog..

suke bln ogos juga..de bln ramadhan..bln kemerdekaan..raya pon bln 8 gak kn :)

aiman berkata...

oh ogos.. meriah la bulan 8..

Ezad Skytech berkata...

lepas ni masing2 da busy balik kan..huhu~

sergeant keroro berkata...

hehe, bagus tol XD

aimie amalina berkata...

weee..
speciallnye
belog+besday=belday
hehehe
wee..nak join nnti nih!

cucu umie berkata...

belom sampai birthday lgkan..so, ayie xnak ah wish..huhu

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

ahaaa . agak2 bila yeee bufday ? heheh ..
yeahhh .. Tia nak jadi orang pertama join segmen . kihkihkihhh :D

lilypelangi berkata...

nak join gak la . hehehe


hapy beday blog :D

Cik Teddy berkata...

beday2!

Lia-De-Pinky-Leo berkata...

samala kita... lahir bulan ogos.. i like ogos.. :)

pamie berkata...

selamat hari jadi la kot..kekekeke..

[sutera kasih] berkata...

jelesnya tgk org plg kampus..huhu

wahh birthday ekk freaky..

saveqmm berkata...

sudah potong kek??
muahahah...selamat hari jadi both of u..
u n blog..
ehaks...

Cik Asma BLuppy berkata...

hapy besday.... kite geng bulan ogos ye=)

 
Related Posts with Thumbnails