Isnin, 8 Ogos 2011

Aku Nak Tidur Tapi....

Jom lawat dan follow senarai blog Kumpulan 4 di SINI .

Malam ni sejuk kerana petang tadi sangat berangin dan langit sangat gelap. Ingatkan nak hujan tapi tak hujan juga. Lepas terawih ada rintik-rintik sikit tapi beberapa titik je hujan jatuh. Lepas tu tak hujan dah dan hanya angin je bertiup kencang. Gila best balik jalan kaki terawih tadi sambil ditiup angin kencang yang sangat sejuk.

Bila dah sejuk, katil pun menggoda. Nak tidur ke tak nak ? ... Huurmm kalau aku tidur, sahur nanti susah nak bangun. Lepas tu selera makan tak tinggi apabila bangun daripada tidur. Kalau tak tidur, rasa sangat rugi kerana sangat sejuk malam ni. Bantal dan katil rasa sangat sejuk semacam je. Best ni tidur.

Tapi rasa malas la nak tidur. Lagipun esok pagi lepas sahur pun boleh tidur. Sekarang ni menganggur kat rumah memang la boleh tak tidur malam. Bila dah balik Kampus nanti, memang tidur awal la jawabnya. Tidur lewat memang sah terlepas kelas lepas tu mampus kantoi dengan pensyarah :P

Ok last sekali keputusan dibuat, memang aku tak nak tidur sampai ke sahur. Nak join aku ? Jom la kita sama-sama tak tidur. Tapi Sergeant Keroro mesti dah masuk tidur kerana cuaca tengah sejuk ni. Haa betol tak Sergeant Keroro ? Laaa dah berdengkur rupanya dia. Ampehhh.

p/s : Jom sama-sama tak tidur ... ZZZZzzzzz
Comments
14 Comments

14 ulasan:

aimie amalina berkata...

hahhaa
boboi ni mang hantu tido sungguh aih smp jirannye freaky pon join..kiki

k.h.a.l.i.l.a berkata...

heheh.... bleh plak cmtu.

Ezad Skytech berkata...

tak boleh tahan ni bro..kena zzzzz jugak..heee~

sergeant keroro berkata...

haha, belum lagi ni, otak cramp :P

cucu umie berkata...

tido jgn tak tido bro..hehe

Bigdaddyz berkata...

malas nak tido ni...

aiman berkata...

tido tido.. sejuk ni~

Addin berkata...

wahh boleh tahan tak tidur sampai sahur ~ jom teman addin study ek ! ;D

peachippo berkata...

isyh..susahnye nak buat kputusan...
jom meh cik teman tak tido..tapi esok msti berdarah skit telinge,dengar mak bebel...hehehheh :P:PP:P

kiz berkata...

tidur laa ... malam di cipta untuk manusia berehat..haha

NadiRah berkata...

slmt bersahur...
tidur yer...huhu

Ana Jannah berkata...

aihhh...x baik betol tido pas sahur pastu telajak smpi siang kan...

~nak buat sekali sekala boleh lah kot...hihih~

.digital kelok berkata...

haha.. tido jelaa..

eh freaky..nak tengok mioww tak?? meh dtg mai blog!

Luqeem™ berkata...

haha, baru nak tidur ke. aku tgh tidur ni..

p/s: komen autopublish..:P

 
Related Posts with Thumbnails