Khamis, 18 Ogos 2011

Aku Menang 50,000 USD... Serius Shock !!

Ni bukan kencing, bukan berak dan bukan juga kelentong. Cuba fikir apa yang korang akan buat dengan duit sebanyak 50 ribu USD = RM 155 ribu ++ tu ? Kalau aku, simpan 100 ribu untuk pelaburan dan lagi 50 ribu tu enjoy sakan la. ha ha ha. Bayangkan 50 ribu untuk dihabiskan dengan shoping. Huurrmm nak beli apa ye ? Ahh beli la semua yang ada sampai habis 50 ribu tu. Lol gila tamak dan ikut nafsu.. Ok tak percaya ye aku dapat 50 ribu USD ? Meh baca kat bawah :

Dear Western Union Customer,

You have been awarded with the sum of $50,000 USD by our office, as one of our customers who use Western Union in their daily business transaction. This award was been selected through the Internet, where your e-mail address was indicated and notified. Please provide Mr. Gary Epps with the following details listed below so that your fund will be remitted to you through Western Union.

1. Name:
2. Address:
3. Country:
4. Phone Number:
5. Occupation:
6. Sex:
7. Age:

Mr.Gary Epps

Ha ha betol kan aku dapat 50 ribu USD... tapi sayangnya ni hanya la Spam email maka ia hanya la tipu helah yang nyata. Tak sangka semakin banyak spam emel yang mengarut untuk menipu kita ni. Jadi hati-hati la dengan spam emel. Mujur la spam emel dalam Bahasa Inggeris. Kalau dalam bahasa Melayu memang sah la aku percaya.

p/s : hu hu hu sebenarnya takde pun 50 ribu USD :P

Comments
11 Comments

11 ulasan:

faridah nazurah berkata...

cehhh ingatkan betul2 tadi. baru ingat nak bodek2 share sikit duit tu :P

twinkeenabilah berkata...

Aish laju je klik taw. ingat betul tadi. Hahaha

Luqeem™ berkata...

hahaha..siap ada gary lg..sah garu yg hantar..

Ezad Skytech berkata...

haha..spam ni memang buat kita sakit jiwa sikit..kah3~

^^nu[dd]yra^^ berkata...

tipah tertipu rupernyer...

kiz berkata...

sekarang tak der..esok lusa mana tahu ada rezeki..ada lak 50 ribu..mai mai seribu dah laa..haha

Saiazuan berkata...

haha tak tau la ada ke tak yang trtipu ngan ni

cucu umie berkata...

hehe..nak bt mcm maner bro..biaselah spam.nk bt mcm maner..

NadiRah berkata...

nad pon dpt td,,mengong2 je spam nih..huhuhu

peachippo berkata...

peh. hahaha..

tuu lah kan..bukan senang2 org nak bagi bedebek duet macam tuu :)

Tea Dno berkata...

pembohong.. dah banyak kali dapat ni.. hehe.

 
Related Posts with Thumbnails