Sabtu, 13 Ogos 2011

Aku Dah Bosan Sebenarnya Dengan Blog

Entri ni adalah auto publish kerana masa ni aku tengah tidur di atas katil yang amat lembut bertemankan bantal dan selimut yang gebu. ha ha ha sila jangan jeles ok ? Kalau nak jeles jugak, mari join aku tidur. Tinggalkan jap la blog tu, nanti lepas tidur ngadap la balik blog tu. Oh ya maaf tak dapat Blogwalking sekarang :P

Tajuk bikin gempak je sembang pasal bosan dalam blog tapi dalam sehari duk update 5 dan 6 kali jugak. Kadang-kadang mahu sampai 10 kali update blog dalam sehari. Kalau dah sampai 10 kali update sehari, itu bukan nama bosan tapi ketagih namanya. Kalau ketagih memang syok sebab sangat susah nak berhenti.

Ok balik kepada tajuk, sebenarnya bukan sebab blog aku menjadi bosan. Aku cuma bosan dengan entri personal yang aku sendiri tulis dan nak tulis. Sebab tu beberapa minggu ni aku suka tulis sesuatu pendapat atau tips atau bebas berbanding sesuatu yang peribadi. Kenapa aku bosan ?


Sebab aktiviti harian aku kebelakangan ni sangat tidak menyeronokkan untuk ditulis. Eheemm pagi tadi aku sakit perut jadi aku pun masuk dalam tandas. Masa dalam tandas, aku terperap selama 2 jam kerana tak keluar juga buangan dalam perut aku ni. Lepas tu aku sangat kecewa jadi aku nak basuh dan keluar daripada tandas.

Bila nak basuh je, kepala paip tiba-tiba patah menyebabkan air paip memancut keluar dengan laju menyiram muka aku. Aku yang tak dapat buat apa berada dalam keadaan basah kuyup..... ha ha ha ni semuanya contoh rekaan entri personal aku. Itu contoh sesuatu yang menarik untuk ditulis sebagai entri personal kerana ada unsur lawak apabila nak berak dan masuk tandas pun ditulis dalam entri.

Tapi hakikatnya life aku takde seronok macam dalam entri diatas sebab tu aku bosan nak tulis entri personal. kalau aku baca entri personal takpe. Rasa seronok baca cerita orang yang sangat menarik. Tapi bila turn aku nak tulis sesuatu personal, rasa bosan pulak. Hurrmm masalah jugak ni. Kalau personal pun dah bosan nak tulis, nak tulis pasal ape lagi ?

p/s : haaa kan dah penin aku ni =_=

Comments
23 Comments

23 ulasan:

hira berkata...

haha. boleh pula jadi macam tu. saya ni ada entri personal. tak tertaip-taip pun lagi ni. petang sikit kot. hoho.

aiman berkata...

haha.. sy pula xpandai nk cerita pasal personal.. kenapalah~

Luqeem™ berkata...

nak buat entri personal kena ada feel, baru la syok nak tulis..
hee

SoLy SoLicious berkata...

nak entri psai berentak-rentak lagi.. hehehe...

Fathin Fazila Razali berkata...

mmglah kita tak pelu nak share ttg peribadi kita kat blog ni sgt.. its oky kalau tak ada idea nak update blog... ambil lah masa.. laksanakan apa yang penting dulu.. jangan risau blogger lain tak akan lupakan kamu

NadiRah berkata...

anda bosan???
jom g sini..


http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/08/giveaway-blog-itik-kuning.html

HAFIZAL berkata...

haaaa...kalo bosan atau boring ..meh ke blog pakcik...

cucu umie berkata...

kehkeh.. ad yg boly dicerita ad yg tidak jugaka bro..hehe

Bui Junaidi berkata...

kadang2 entry personal lah org suka baca..bui pernah jumpa blog yg bercerita pasal kehidupan peribadi dia ajer..byk jugak follower dia taww...

peachippo berkata...

alah,,belum cube belum taw..nak tulis entry persnl blajar dari en.zack dulu..heheh ^^

op anaz berkata...

Tulis aje apa-apa..janji orang lain paham..hehe

My Name is Mar berkata...

Tulis berita..
Ngeh3...

syrupmasin berkata...

haha..aku lebih kurg kau..asal ntah...

aKu_aG berkata...

mana2 jenis entri pun...yg penting menarik kan?? len org len caranya...btul x? hehe..

sobri yaacob berkata...

ha..ha.. susah ni..
kalu nak 2lis entry psonal pun bosan.. x tau nak tlis enty apa??
sama la.. kita :)

pamie berkata...

tu l..kadang2 tu nak cerita personal macam tak best plak..baca orang lain punya macam best, tapi bila sampai kita nak buat entri personal..tak tau nak letak ape..hahaha..

sergeant keroro berkata...

haha, ko ada kekuatan ko sendiri. itulah rentak ko :)

akoo pae berkata...

hahhaa kalo gtu , takyeh la tulis entri pasal personal life ko..

tulis pasal personal life org laenn,..keh2

kiz berkata...

kalau yg personal tak der tulis yang peribadi..eh..tak sama ke..hehe..lariiiiiiiiiiiiiii..toink..toink..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaa . yaaa , entri personal Tia pun sangat membosankan .. huhu :D

asnizaziz berkata...

cubala try test buat dlu..huhu

azrijohan berkata...

peh,geli siot entri berak..

same la wehh,entri personal aku pon,erkk...



meh meh join: http://ping.busuk.org/view/16917

[sutera kasih] berkata...

aduhh sy pun pening ni..cerita personal sy pun bosan jgk ni..aduh2

 
Related Posts with Thumbnails