Khamis, 11 Ogos 2011

Ada Juga Yang Guna Facebook Comment Box Aku

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 12 di SINI .

Beberapa hari lepas aku ada letakkan facebook comment box kat dalam blog supaya pengguna yang tiada akaun blogspot boleh komen menggunakan akaun facebook mereka. Walaupun tak ramai sangat yang komen tapi ada juga beberapa entri yang mana ada yang menggunakan facebook untuk komen entri blog aku.. Antara entri yang dikomen adalah :

- Blog Hodoh Gila Yang Amat
- Ciri-ciri Pasangan Idaman... Semua Nak Top
- Pasang Facebook Comment Dalam Blog Tanpa Perlu Verify

Terima kasih kepada yang sudi komen menggunakan facebook box yang disediakan. Ingatkan tak ada yang nak guna langsung tapi sebenarnya ada juga. Walaupun jumlah yang menggunakan sangat sedikit tapi ok la kerana ada juga faedah dan kegunaannya terutama sekali kepada pembaca yang tiada akaun blogspot. Tak gitu ? :P

p/s : Nak pasang facebook komen box ? meh klik SINI .



Comments
6 Comments

6 ulasan:

Shaherah berkata...

ish.. selalu nyer.. ape yg di pasang.. mesti ade yg guna au.. ^_^

sergeant keroro berkata...

hehe, untuk mereka yang xde blogger account kan, cool XD

Luqeem™ berkata...

try2..:)

Zulqarnain Musa berkata...

cm best jerk!!!!nk cbe lah

Syuxer berkata...

mesti ada orang komen coz ramai dok pakai fb berbanding blogspot huhu

aimie amalina berkata...

weee..nak gune gak lahh!

 
Related Posts with Thumbnails