Selasa, 30 Ogos 2011

2. Gambar Raya 2011

Masih lagi gambar untuk pagi dan tengah hari. Maaf tak dapat upload banyak kerana tak sempat masa untuk edit dan resize. Nanti malam kalau free akan diupload banyak sikit.. Enjoy.

Firdaus minta maaf dan minta ampun jika ada salah dan silap sepanjang tahun ni ye ayah.. LOL

Hari ni banyak jumpa satay. jadi bosan pulak aku nak makan.
Kene cari nasi jugak baru sedap. Tak pun lemang dan rendang

p/s : Tak dapat balas jejak lagi.. lepas ni kena pergi rumah nenek :D

Comments
13 Comments

13 ulasan:

Cik Siti Aziz berkata...

sodapnyo..huhu

sergeant keroro berkata...

wah wah, sakan beraya :P

sergeant keroro berkata...

wah wah, sakan beraya :P

kiz berkata...

rayo laa jang..bukan selalu..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

tempat Tia ada rendang .. nak? heheh .. Tia je tak jumpa satay niii . bak mai kasi Tia sikit ..

Zul Fattah berkata...

haha..macam best je Oh..
haha..anak misali ru.

SoLy SoLicious berkata...

anak soleh na..heee..

p.s: sate lebih xde ke, bak la sini skit..teeheee

lieynanilaz berkata...

selamat hari raya....

Lieyda berkata...

semua rumah yang lida pegi beraye buat sate :)

Ezad Skytech berkata...

aq belum jumpa sate lagi ni..kalau ada mmg bantai habis la..haha..

[sutera kasih] berkata...

nak termuntah dh tgk kuah satay LOL

Saiazuan berkata...

satay :D

hira berkata...

sate sedap tapi tak suka sangat. muakkkkkkk =____= haha

 
Related Posts with Thumbnails