Sabtu, 30 Julai 2011

What The Ef !!!

Ada tengok cerita suara takdir kat tv 3 ? Perghh !! plot cerita tu tak leh blah dan amat saiko. Rasa takot pula nak berumah tangga. Meh aku cerita sikit plot yang berjaya saiko aku tadi.

1. Pasangan ni dah kawin 8 tahun

2. Suatu hari si isteri terjumpa dengan bekas tunang

3. Si isteri pun syok semula dengan bekas tunang

4. Kecurangan berlaku.

Arrgghh tensennya. Walaupun hanya dalam cerita tapi benda macam ni memang berlaku dalam dunia nyata. Sebab tu wujudnya kes dimana suami bunuh isteri dan teman lelaki. Ataupun isteri simbah muka suami dan kekasih dengan asid. Haa siapa suruh curang sangat. kan dah kena bunuh dan simbah asid tu.

Tapi dalam cerita ni menunjukkan bahawa lelaki terlalu cemburu. Haiihh kes cemburu pun susah gak. Cemburu kat pasangan yang bercinta. Tengok orang bercinta sikit, mula la nak sibuk bercinta jugak. tapi yang tak leh blah tu nak rampas pasangan orang. Demn !!

Alamak aku dah lari topik akibat terlalu emo. Ok mahu layan Mission Impossible kat tv2 lagi best. Action best woo Mission Impossible tuu.. Layan ~~~
Comments
10 Comments

10 ulasan:

sergeant keroro berkata...

grrrr....

tu dugaan, tapi isteri tu tak dapat lawan.

ish3

syrupmasin berkata...

haha..aku tgk sekejap je doe cite tuh..baek tgk lisa surihani dekat tv 1 td :D

Addin berkata...

yeap ! itu lah realitinya juga :D

nothing impossible ~ haha

cucu umie berkata...

haha..ayie tak tgok pon..menyampah ah..haha

Luqeem™ berkata...

tak tengok cerita2 mcm ni..x best..bnyk kisah cinta je..huhu

^^nu[dd]yra^^ berkata...

tgh tgk nih.....anak dia dah besar ...

rara pinkmafia berkata...

husband dye syco je rupenya.

My Name is Mar berkata...

Drama tu tak best lah brooo....
Pe-pe ntah....
Aku tengok pun sebab ada orang kata '...'
(Rahsia)
Ha-ha-ha:D

Untung ke jadi SILENT READER?

GaRy™ berkata...

hahaha.... serius gempak citer MI tadi... tak sangka betul isteri dia berpakat ngan c jim tuh.. memang bez siot la~..

hira berkata...

curang, curang, curang~ haiyoooo.. tak suka betul. hoho. eh, tapi plot dia tu macam menarik. haha

 
Related Posts with Thumbnails