Ahad, 31 Julai 2011

Wajah Baru Lagi

Semalaman aku tak tidur duk ubah semula template blog aku. Tukar template lain kerana yang lama tu ada sama dengan blogger lain. Rasa tak best pula kalau pakai template sama. Kena ada feel yang berbeza sikit baru best.

Jadi apa kelebihan template baru ni ? Hurrm aku jenis yang pentingkan kelajuan loading blog dan semestinya template baru ni dah aku ubah supaya ringan dan laju loading. Mana yang tak best dan tak guna pakai, terus buang.. Buat semak je. hu hu

Saiz template ni juga tak besar berbanding yang dulu selepas diedit bermacam-macam sampai tak tidur semalam. Anda semua rasa macam mana ? ok tak template baru aku ni ? Ke nampak sangat hodoh ?

Aisehmen kalau nampak hodoh pun berterus terang la ye. Saja nak tahu pandangan anda semua pasal template baru ni. Nanti bagi komen sikit ye pasal kelajuan loading blog dan juga design template yang baru ni. Ok ke tak ok.
Comments
14 Comments

14 ulasan:

aiman berkata...

aku rasa ok jer.. aku pun suka yang simple..

Syuxer berkata...

seperti biasa,bro..aku memang jenis sukakan simple2 neh..hehe..

p/s: bro, cmner ko check trafik bulanan blog ko?..

cucu umie berkata...

simple and nice to llok..okay jer

IZYAN KAHER berkata...

nais dah nii ..
happy ramdhan nyway .

http://supersapienstory.blogspot.com/2011/07/5-alasan-basi-orang-malas-puasa.html

sergeant keroro berkata...

stylo, pilihan kita bersama kan. haha XD

Freaky berkata...

haha pilihan bersama..nasib baik bukan bersamamu

Bigdaddyz berkata...

simple tetapi tidak cukup meriah...org muda perlu ada warna warni baru nampak muda ...hehe

syaz@rozelt berkata...

sy pkai netbook ja..terus terang cakap..sy x leh bace smpai ke tepi sebab iklan statik tu..huhu

anismelon berkata...

rajin men tukar tukar erk..

freaky anis ade wat contest sempena puasa and raya nie..free free join la erk..:)

kiz berkata...

layan je..janji leh entri selalu update..baru seronok nak terjah..haha

monsffera berkata...

okay je , sedap mata memandang . hehe :D

Shuk_ArChie berkata...

Ok je... x de la sakit mata... :)

Anyyss Shuhaimi berkata...

simple..ok!

p/s:pun baru tukar!

hira berkata...

template ni dah ok. jangan risau. saya pun nak blog saya tu ringan je. tak nak semak tu la ini lah. buat pening kepala plus sakit hati apabila buka blog. haha

 
Related Posts with Thumbnails