Selasa, 12 Julai 2011

Wahai Streamyx !!

Aku tengah stress macam dalam gambar di atas kerana streamyx macam buat hal pulak kat rumah ni. Tapi takde la gigit macam dalam gambar tu. Kesian laptop tu kena gigit akibat daripada stress.

Nak buat entri ni pun susah. Sekali refresh, website not found. dua kali refresh pun sama juga. Kali ke 3 dan ke 4 rasa macam nak bom je modem tu... Spoil mood aku nak blogwalking...
Comments
17 Comments

17 ulasan:

yatie Awang berkata...

kakak pun guna stremix, memang lambat

i'm ezza haniza berkata...

jangan laa tension..hehehee

~HanAlia berkata...

err...aq punye ok je...laju lagi tu...

senyumSOYA berkata...

hheheh..saabr2.. lappy mahal nk beli..(^^!

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

hehe..chill freaky..:D

cucu umie berkata...

nasib baik ayie guna broadband ..lgpon dekat kg nie lain talipon tak sampai umah ayie..tu yg xley nk masukkan streamyx

Syazwan berkata...

tadi stimik memang buat hal!.
sama kes kita!

Ayied Zudin Hashim berkata...

sabar2 ! sabar separuh drpada iman.. :)

anismelon berkata...

streamyx umah anis okek je..laju lagi toh..weee..(saje na kasi jeles..weee..)

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

line streamyx aq pon buat hal tadi... refresh byk kali pon tak boleh nak masuk dashboard.... =D

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

line streamyx aq pon buat hal tadi... refresh byk kali pon tak boleh nak masuk dashboard.... =D

TYNTHA LANA berkata...

Hehehe, tu tandanya, modem tu da lama tak dpt belaian kasih syg dri freaky,hahaha. Ce bagi rehat jap benda tu :)

Syuxer berkata...

aku bab kalau streamyx wat hal ke,broadband wat hal ke..memang bikin panasla..heheh..aku memang off terus internet n layan citer tv series yang tergendala or men game yang tak abes lagi heehhe

Luqeem™ berkata...

guna la unifi..hehe..

Freaky berkata...

nasib baik da elok modem. hehe

GaRy™ berkata...

hahahaha... kita bako je bro~..

Ahmad Haziq Azlan berkata...

lagi bengkek kalo latop buat hal

 
Related Posts with Thumbnails