Khamis, 7 Julai 2011

Vlog Macam Haram !!

Sebelum tu apa kata anda lawat dan follow dulu senarai blog kumpulan 11 di SINI

Pergh vlog ni macam haram je. Nak tengok ? nah klik je kat bawah ni tapi berat sikit la loading. huhu. Entah sape la buat vlog yang entah ape2 ni. Arrgghhh gila tensen aku tengok vlog ni..

video

p/s : hehehe peace :D
Comments
19 Comments

19 ulasan:

waN Mohd Salim berkata...

ahakssssss ape nih

NA berkata...

Taknak tengok. Haha. Berat takmo

sue perbs.. berkata...

haha.. dh wat vlog pulak..

kiz berkata...

tak bleh bukak pun..adeh laa..

~HanAlia berkata...

wey suara ang jambu la...heheh...nasib pkai headset klau x..mau semua dok pakat kalut mai tgk skali...
btw nice :D huhu

Alya Esprézzo berkata...

wahahahahaha..pergghh pestime aku dgr suara budak muka suci weyh! hahah :P

sergeant keroro berkata...

pergh!! hahaha XD

maju da sekarang :p

syaimz berkata...

AWWW~, comelnya

*tak tekan play pun lagi. haha

perfect life z berkata...

maju...bagus bagus...

kiz berkata...

dah boleh buka dah..haha..suara..pehh..

nurAMALLINA berkata...

HAHA :D

Addin berkata...

hahah :D cool ~

diana berkata...

suara macam artis la..
heheeh

Kei Seichi berkata...

maju setapak membuat vlog..lepas ni boleh la buat channel kat utube..hehe...
syabas!
*aku takde keyakinan nak buat vlog.. -_-"*

iMBobo berkata...

xpe bro..nasib baik bukan psal rcgn memasak hehe..sudah maju buat vlog! gud2!

support mesti support!!

Cik Teddy berkata...

wah..cayalah freaky skrg..huhu
support freaky!

Freaky berkata...

thanx all :D

farhan berkata...

haha.suara .ayat tu ade gmbr...ade games..mcm2 ada

Azie Azman berkata...

wow..dah maju ni =D
good2..

support freaky =DD

 
Related Posts with Thumbnails