Khamis, 7 Julai 2011

Update la Blog Kau Wahai Sahabat

Sebelum tu apa kata lawat dan follow dulu senarai blog kumpulan 11 di SINI .


Uik dah masuk 11 rupanya ye. Lagi 3 kumpulan nak habis dan lepas tu boleh la aku tumpu kepada entri pula. Malam ni entri personal la pula lepas tadi duk buat entri pasal anwar ibrahim kena hack dan juga Vlog yang entah apa-apa tu.

Sebenarnya aku tengah risau dan sedih kerana sahabat blogger aku yang sedang sakit tu dah 7 hari tak update. Yerr masuk ni dah 7 hari. Kata dia kalau 10 hari dia tak update, maknanya ada khabar buruk yang menimpa beliau.

Harap-harap sebelum sampai 10 hari, aku mampu melihat kembali update di blog beliau. Nak tahu sahabat blogger mana yang aku risaukan itu ? Mari klik SINI dan sama-sama baca entri dia dan doakan kesejahteraan dia.

Comments
17 Comments

17 ulasan:

syarifahsidrus berkata...

sakit ape tu? moga JR tu cepat sembuh..

ezzyra berkata...

semoga JR cpat smbuh...

syrupmasin berkata...

err..adoi..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

bia betik . oh JR ..

waN Mohd Salim berkata...

sakit ape ek

sergeant keroro berkata...

semoga JR cepat sembuh :)

cucu umie berkata...

incya-Allah dia okay2 shje nty...

NuSaNa NoSa 91 berkata...

lgsung xde berita sal jr ea?? harap2 dia sihat je.. huhu~ T_T

Cik Teddy berkata...

cik dh bace untuk kali kedua tp msih x fham JR sakit ape ek?
pape pon,harap Jr cpat sembuh..amin!

Syazwan berkata...

erkk.kenapa dengan dia nie?

Gadis Kecil berkata...

mudah-mudahan JR cepat sembuh. sama-sama kita doakan belian. Amin

syaz@rozelt berkata...

sedihnya bace entry tuu..mmg serius n x de nada bergurau lgsg..doakan JR selamat n cepat sihat~ aminnn..

GaRy™ berkata...

aq aminkan semua komen kat atas~...=)

Amiirah-Cassan berkata...

hehehe ada 3 list lagi , fighting ! hehe

azwa amani berkata...

semoga cepat sembuh

My Name is Mar berkata...

Semoga blogger JR cepat sembuh..
Sedih gak bila dengar kalau-kalau ada rakan blogger tak berapa nak sihat..
Terasa kehadiran dan kehilangan mereka walau tidak pernah bersua muka..

Jom join!
CONTEST Jangan Lupa Lirik

ashafanie berkata...

JR sakit ke? JR slalu singgah my blog, tanpa JR sepi myblog..
smga JR di prmudhkan sgla urusan

 
Related Posts with Thumbnails