Sabtu, 30 Julai 2011

Tiada Read More

Hasil daripada jawapan dalam entri Nak Tanya Sikit , ramai yang tidak berapa suka dengan butang Read More. Jadi aku takkan letakkan Read More dalam blog Firdaus Life ni. Keselesaan pembaca lebih diutamakan.

Oh ya lupa nak ucap terima kasih kerana bagi pandangan dan pendapat kat bahagian komen. Hari ni adalah hujung minggu jadi tak ramai yang ngadap blog. Bila tak ramai yang ngadap blog maka trafik pun jatuh merudum yang amat.

Biasanya hujung minggu ramai yang keluar berjalan-jalan ambil angin bersama kawan2 dan juga family. Aku tiada kawan sangat kat rumah ni jadi tak dapat la nak lepak dan habiskan masa bersama. Dengan family je la boleh habiskan masa tapi tak dapat la nak enjoy sangat.

Ok la mahu makan petang dulu. Malam nanti baru update blog yang kosong ni. Makan petang ? hurmm macam pelik je. Biasanya orang minum air je petang macam ni takpun makan kuih.

p/s : Adehh lapooo =_=
Comments
12 Comments

12 ulasan:

cucu umie berkata...

ayie pon same gak but now nak pi umah mber yg ayah dia meninggl cuma dh nak malam pula..mybe esok pagi pergi ah..

aiman berkata...

ku pun keseorangan jugak haa..

diana berkata...

betul la..
traffic hujung minggu memang lemah..
hari ni je baru 300 uv kt blog akak..
esok lagi la melampau2 jatuhnye..
sebab esok akak nk bejalan..
wakakaka

Nurasyiqin berkata...

aha..samalh kita.. lapo. btw, cikin pun tak suka butang read more tu..hehe..erm nak tanya 3oo uv tu apa??

sergeant keroro berkata...

keh keh XD

kiz berkata...

aku makan lemang je..haha..

aimie amalina berkata...

hehehe
makan cucur odang cicah kuah kacang!
pehhhh~
sedappp!

aPIP berkata...

jmput ke blog aq firdaus, nk mtk komen ko pasal aq nye blog.. ada button read more gak... :)

Syazwan Che Deraman berkata...

readmore memang menggangu entry..
kalo make pisng goreng sedap petang petang nie..minum air nyo..perhhh..

syrupmasin berkata...

haha..untunglah makan-makan petag org laen minum ptg je :D

akoo pae berkata...

hehe akoo oke je kalo ade read more..
=)

*ehh follower ko 1234 laa..nice num..
huhu

hira berkata...

read more tu kadang-kadang buat hati panas. sebabnya, leceh nak loading lagi. haha :D by the way, welcome to our club! eh, tiba-tiba je. huhu

 
Related Posts with Thumbnails