Jumaat, 15 Julai 2011

Testing mobile blogging

Test.entah bole publish atau tak ni.
Sent using a Sony Ericsson mobile phone
Comments
18 Comments

18 ulasan:

Syazwan Che Deraman berkata...

ni boleh nie..heheh

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

boleh lah freakyyyyy :)

Elyana Ahmad ツ berkata...

peh guna mobile plak.hee

Alya Esprézzo berkata...

wakakakakakakakaka..fuhyo! advance dowhh.. :P

SoLy SoLicious berkata...

waahh...dah maju :)

Shaherah berkata...

ni boleh ni.. hebat ^_^

Freaky berkata...

wuahahaha dah boleee

pamie berkata...

boleh bro..

GaRy™ berkata...

fuh... ni yang aq dengki ni... nak try gak ni... hehehe~

Fay berkata...

fuyoo..hebat laa! =D

bungaitucantik berkata...

canggihnyer handset~

diana berkata...

boleh!!
malysia boleh!!:p

vampire's lovex berkata...

pehh samapi ke fon update...fon canggih boleh la..*jles hahaha

syaz@rozelt berkata...

lepas nie dekat mane2 pon bole update blog..no excuses any more..hihi

MiZi berkata...

ok ok aku dah mengesahkan hang berjaya mobile blogging.. yes!!

http://1.bp.blogspot.com/-A7mutUS-7m4/TbUZIiWfIjI/AAAAAAAABAo/fxqPmyngNKw/s1600/Final%2BEyza.jpg

Luqeem™ berkata...

mcm mne nak buat?

sergeant keroro berkata...

hehehe, nice!

hp sony tak ada ke yang dah ada obile blog terus?

p/s : hp sony aku yang lame ade :P tapi dah rosak T.T

Kei Seichi berkata...

dah guna mobile..lepas ni memang update slalu la...tak terkejar aku nak baca...hehe

 
Related Posts with Thumbnails