Selasa, 12 Julai 2011

Tengok Dah Kenyang

Petang ni tengah lapar dan rasa nak makan kek coklat. Tapi cuaca dah gelap dan nampak macam nak ribut je kat daerah Besut ni. Tak jadi aku nak drive pergi kedai roti. Jadi dengan menggunakan internet yang ada, aku search je kek coklat kat Google ni.
Perghh meleleh cairrr
Comelnye kek coklat..

p/s : Tak dapat makan, dapat tengok ikot gambar Google pun jadi la =_=

Comments
18 Comments

18 ulasan:

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

pergh! ternganga aku..haha..sdap weh! terus perut aku nyanyi lagu rock..haha

adeque berkata...

perghhh!!
awak kenyang.. tapi wat orang lain terliur.. grrr... :D

Ahmad Haziq Azlan berkata...

lapar!!!!!!!!!!!!!
tak makan lagi~~~~

Siti Safiyyah berkata...

saje kan saje kan??!! grr. nak jugak.

kiz berkata...

adeh..aku kalau cokelat ni tak berapa membuka selera laa..tapi kalau keju..rasa vanilla memang laju je

i'm ezza haniza berkata...

sedapnyee =_______=

kuar ayaq liuqq

khunsuriyatit berkata...

ops...lapor..

pengemis Cinta~ berkata...

sedappnya..^_^ PC selalu makan cz da pndai buat.hehe

tia @ ini kisah tia berkata...

Tak nak tgk . Lapo weh ..

ir yien 9897 berkata...

sangat sedap..antar kat umh yien...... :)

pamie berkata...

hahaha..daripada kempunan, tgk gambar pun jadi la bro..

Syuxer berkata...

jgn tunjuk ini time bulan pose ye hahaha..

NA berkata...

Kecur air liur. Sebenarnya kalau Freaky nak sangat, buat jer. Hehe.

syrupmasin berkata...

kau buat aku lapar sekarang :D

Green Apple berkata...

Kek coklat moist... terbaikkkk...

nur izzati zakaria berkata...

aww . sedapnyerr

Izzati Alina berkata...

membuatkan perut meronta2 nak kek dlm gambar tu...

Freaky berkata...

hahaha kek coklat memang sedap tp x pandai nak buat sendiri

 
Related Posts with Thumbnails