Rabu, 20 Julai 2011

Tandas Yang Fail

Aku ada buat segmen. Berminat nak join ? sila klik SINI .


Ada berani nak masuk dan gunakan tandas di atas ? Ha ha aku pun dah kena penyakit wordless wednesday... gggrrr
Comments
22 Comments

22 ulasan:

BERT berkata...

hahahaa malu nak berak kat situ hahahaha

syaz@rozelt berkata...

haha..salah buat nie..sepatotnye kontraktor nie kena reject..

**::CIKNUURUL::** berkata...

hahaha,kalau cmtu,baik xyah letak pintu,alang2,.

Luqeem™ berkata...

hahaha..dpt tndas mcm ni mmg snyum la..lg2 bla nk melepas..

nadiaazira berkata...

nak kne saman contractor/designer yg buat ni...motif susah2 nak buat pintu cenggitu...???padahal da ada standard size...hahaha....macam2....

sergeant keroro berkata...

fail habis ni, hehe XD

Izzati Alina berkata...

gempak la tandas tu.. confirm xkan masuk kalo cam tu....

aishahNewdestiny berkata...

hahahaha...hampeh!
kalau ada yang guna mesti tak malu or dia mmg dah terdesak. kih3 ~

Kei Seichi berkata...

cantik tandas...hahaha...

sue perbs.. berkata...

haha.. pintu dpt tutup muka je

RepublicAku berkata...

kalau tandas lelaki pasti lelaki juga yang tengok...sama jenis pun berminat gak...itu sudah di kira malang tidak berbau...keh3!

cik najihah berkata...

baek x yah letak pintu terus haha

syaimz berkata...

ala...guna je lah...tutup muka gak. haha

Suhazli berkata...

haha smart design toilet dia ni!!

Mrs. ShuN Ju berkata...

kene suh kawan diri depan pintu ni... sadis tol toilet ni... nice entry~
follow me too ya Firdaus?? i'm new blogger...

sleeping_maniac90 berkata...

tndas nih mmg gmpak hahaha

Cik Teddy berkata...

tandas gilark penah cik tengok!

SoLy SoLicious berkata...

pergghh..sape yg berani msok ni??

GaRy™ berkata...

aq nak masuk snap2 gambar.... tapi kat toilet pompuan la~.. hahahahaha XP

Azie Azman berkata...

azie lagi sanggup tahan dari pegi buang air kot..hehe

mrs redzuan berkata...

baik open air jek takyah letak pintu aiyoo..

fikri berkata...

toilet nh kat jepun ...

 
Related Posts with Thumbnails