Rabu, 6 Julai 2011

Tak Suka Wordless Wednesday

Sebelum tu apa kata anda lawat dan follow senarai blog kumpulan 8 di SINI .


Hari rabu ni ramai buat entri pasal Wordless Wednesday. Ada yang best dan ada juga tak best mengenai Wordless Wednesday ni. Part yang best apabila gambar yang menunjukkan situasi tu dapat kita faham dan kadang-kadang ada juga unsur lawak di dalam gambar.

Part paling tak best bila kita tengok gambar tu, kita langsung tak faham apa yang cuba disampaikan. Bila tak faham gambar tu menceritakan apa, maka aku pun tak tahu nak komen apa pada entri tu. Haihh nak tengok gambar ape yang buat aku tak faham ? Nak tengok bawah ni :

Apa maksud gambar diatas ni ? Adakah cuba beritahu bahawa dia suka gunakan tisu tandas ? atau dia kekurangan tisu tandas ? atau dia memang sayangkan tisu tandas ? atau tisu tandas ni kawan dia ? Oh Em Gi !! I'm Speechless :D
Comments
27 Comments

27 ulasan:

emy|farid berkata...

fikir bpuluh kali nk komen pe

GaRy™ berkata...

hahahaa... dia tengah sakit perut tuh... hahahahaha

SoLy SoLicious berkata...

tisu? xmotif lgsung...hahaha...boleh bg bnyk mkna tuh

misz fae berkata...

tisu ..hurm..nak komen ape ye?hehe
fae tak pernah buat WW sebab jari gedix nak taip pjg2..;P

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

kahkahkahhh ! apa ek ? dia rindu tisu tandas kot :)

Emilia Emira berkata...

sebab tuh nme dia wordless kn..

cik najihah berkata...

hahaha...bole pulaknye..
tenung saje ga mba tu

TYNTHA LANA berkata...

hehe, lana pun tak brapa suka..bukan tak suka, tak berapa..tu lah terjadi bila org tahu ikut, tapi tak paham apa yg dia ikut. Main bedal ltk gmbr tah pe2 :)

Pyka Rahmat berkata...

rumah saya ada tisu.

aremieroul berkata...

erk..

syarifahsidrus berkata...

speechless~~

gedek! berkata...

jangan guna tisu tandas buat kesat cermin mata...

nanti calar!

iyan shazlind berkata...

bape byk pokok kena tebang untuk hasilkan tisu tanda...global warming

Ahmad Haziq Azlan berkata...

mungkin tengah salit perit masa tu

Ahmad Haziq Azlan berkata...

mungkin tengah salit perit masa tu

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

speechless after dah membebel pjg kat ats tuh..haha ..happy wordless wednesday weyh ..:P

NadiRah berkata...

aduh!!
nad sakit perot..paham2 jer..
no thnks...
nad basuh guna air..bukan tisu...

sue perbs.. berkata...

bnyk sngt pndapat.. wlupun hanye letak gambo tisu..

pamie berkata...

hurmmmmmm..banyak sangat description untuk gamba ni..haha


Aku Anak Labuan

akoo berkata...

hahah sbb entri pon wordless maka nak komen pon jd wordless la agaknye,..
eekekek

em,kadg2 aku pon letak gmba yg x dpahami org..
tp aku je yg paham..huhu
err tp xdela smpai ltak gmba tisu tndas~hahaa

Gadis Kecil berkata...

tisu toilet abis. mintak ihsan blogger beli kan tisu kot. hihi

cer tgk ww kite. bole komen tak? =)

Syuxer berkata...

tisu ini amat berjasa time kenduri kahwen ahhahaha

diana berkata...

akak pun tak suka..
tak tak reti nak susah payah berfikir
hanya dengan satu gambar..
silap komenk kang kecik hati pulak..

kalau gambar tisu je mula la akak fikir dia berak lap dengan tisu je..
kan dah buat orang marah tu..heheheh

Shaherah berkata...

hahaha ha ah ek.. ape nk komen kalau mcm tu.. pelik tol..

Kei Seichi berkata...

dia suka tisu tandas..hahahaha

Nurnajwa berkata...

Hahaha, tisu tndas jd mgsa akhirnya XD

suha berkata...

mksudnya dia nk berak haha (^_^)

 
Related Posts with Thumbnails