Isnin, 25 Julai 2011

Tak Puas Hati

Dari malam sampai ke pagi aku tak tidur duk mengadap menda alah kat blog ni. Duk deco situ , deco sini, skodeng template yang menarik dan ada 1 yang berjaya tawan hati aku semalam. Agak simple dan bertemakan hitam. Err tapi tidak berapa menceriakan.

Jadi aku pun masukkan template baru tu dan tambah mana yang patut. Aku tambah Meta Tag supaya mesra SEO, jadikan blog sebagai dofollow dan main-main dengan warna. Lepas beberapa jam, maka hasilnya seperti gambar di bawah :

Pada pangan aku, dah ok dan elok tapi tak berapa suka kerana banyak sangat hitam. Tulisan hitam, background hitam, header hitam, silap hari bulan mata aku jap lagi pun jadi hitam sampai tak nampak apa apa.

Haihh walaupun aku tak tahu apa yang dibuat sepanjang malam tadi, tapi ada la juga dapat ilmu kat bahagian coding blog tu. Tak banyak pun, sikit je tapi Alhamdulillah ada juga daripada tak dapat langsung.
Comments
16 Comments

16 ulasan:

c genk bah ne berkata...

alhamdulillah..tak dapt byk,,dpt sikt pun cukup kan,,hehehe

genk malas dah nak edit2 blog..penig je kpla

Ezad Skytech berkata...

sempat juga la aq tengok blog ko berubah pagi tadi...nak ubah blog ni nak kena sabar..lepas tu kena ambik masa sikit..

aq pon belum mahir sgt bab coding2 ni..sikit2 tu boleh la..drpd takde langsung...

fatin syahirah :) berkata...

last last back to purple gak ehh. haha

cucu umie berkata...

daus boleh shje nak tukar colour tu kepada background yg hang suka..just pandai main dengan coding shje..hehe..

Alya Esprézzo berkata...

ehh..tp nampak smart laa weyh..nampak blog seorg yg pro kalo hitam yg ko edit tu..hihihik siyes tak tipu, cuba ko tgk blog abg eqbal zack, itam gak..tp oke je?

MARIA LIZA berkata...

ok just nice...suka gaks hitam tapi kena selitkan juga dgn shocking pink

aiman berkata...

hahaha.. sama la.. semalam pun dok cuba nak ubah.. last skali.. tak berubah..

wan zuliyana [apel] berkata...

susah kot nak tuka. .perlukan kesabaran melampau.anyhow,
nice dah ni :)

akoo pae berkata...

hahah laki mmg suke itam2 je cam gni ek..
wat la kaler2 sket cam gurllsz..
=p

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

kahkahkahhh . xde aih .. hitam itu menawan okey :)

Ahmad Haziq Azlan berkata...

best
cantik

sergeant keroro berkata...

stylo habis daa ni, hehe XD

p/s : sumpah lagi cool dari aku :P

syarifahsidrus berkata...

pandai la coding2 ni eh..huuu!

Freaky berkata...

huuu da dapat komen positif baru tuka :D

Addin berkata...

nice :) nampak simple je .

btw, apa tu SEO ?

kiz berkata...

lawa seh..terbaekk

 
Related Posts with Thumbnails