Khamis, 28 Julai 2011

Tak Pandai Buat Tutorial

Ingat nak buat tutorial pasang Meta Tag kat template blog tapi langsung tak menjadi. HTML sangat berterabur dan ada kod yang nampak dan ada juga yang tak nampak. Last sekali aku jadi pening dan serabut terus delete entri tu.

Memang jelas aku sangat lembab kalau masuk bab buat tutorial ni. Yer memang aku mengaku sangat lembab. Sekarang aku dah sangat penin akibat fikir melampau. Nampaknya aku kena rehat jap..kena tenangkan fikiran.

Moralnya, lain kali aku tak boleh buat tutorial. Bukan kedekut ilmu tapi memang tak pandai nak hendel dengan step dan kod-kod yang perlu. Aduss kepala makin pening. Mahu asar jap. Lepas tu boleh rehat minda dengan tengok tv..

p/s : Tutorial punya pasal habis satu kepala aku pening. :D
Comments
9 Comments

9 ulasan:

Fyqa berkata...

i'allah bole tu.. slow2..

:)

cucu umie berkata...

slow2 bro..incya-Allah nty okay ah tu..jgn pakse2 kot..hehe

sergeant keroro berkata...

adoi, camne ni?? huhu T.T

NuSaNa NoSa 91 berkata...

xpe.. slow2 la freaky..

tp keen mcm freaky gak.. last2, bila org tanya sal tutorial, keen campak link je kat org tu.. hrp2 dia faham la.. hihihi~ ^_^

GaRy™ berkata...

hahaha.. pasal tu la aq tabek kat org yang buat blog tuto.. giler susah nak buat tuto ni.. T^T"

aiman berkata...

pelan2 kayuh..

azwa amani berkata...

usaha tangga kejayaan..huhu

noona berkata...

freaky kamu perlu rehat lol

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

tenanggggg :)

 
Related Posts with Thumbnails