Rabu, 6 Julai 2011

Tahniah Sergeant Keroro

Sebelum tu apa kata ziarah senarai blog kumpulan 9 yang keluar petang tadi di SINI .

Hari ni ada orang yang sangat gembira sampai melompat macam dalam gambar kat atas tu haa. Melompat sampai nampak pusat yang comel :p Nak tahu siapa yang tengah kegembiraan pada hari ini ? Kalau tak silap aku nama blogger dia adalah Sergeant Keroro.

Taraf Sergeant tuuu. Bukan kapten, bukan koperal dan bukan lans koperal tau. Kalau silap langkah memang boleh mati kena tembak. Tapi kalau ada sesiapa yang usik dia pada hari ni, rasanya dia takkan bunuh kot sebab dia nampak sangat hepi sekali seperti dalam gambar kat atas tu.

Kenapa dia hepi ? Haa yang tu kena tanya dia la. Kalau tak silap aku dia gembira kerana doktor memberitahu dia bakal menjadi seorang ayah. Waahhh Tahniah Sergeant Keroro kerana bakal menjadi seorang ayah.. Nanti bila jadi ayah, jangan lupa kat aku pulak. Gambar anak jangan lupa diupload nanti. Aku nak tengok jugak

p/s : tahniah keroro tahniah keroro :D
Comments
8 Comments

8 ulasan:

genkc0rner berkata...

wah,,,nak jalan g blog dia la pas ne..hehehe


JOM KOMEN ENTRI GENK
JOM JOIN SEGMEN GENK DAN CP

syarifahsidrus berkata...

haa?? dapat baby alien ke? huhuu

kiz berkata...

welcome to daddy club keroro

sergeant keroro berkata...

hahaha, apehal ni weh? pakat dengan alya eh?

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hoh ?! bio betik ? bukan dia umo 19 ke ? dah kawen ?

Syazwan berkata...

waahhhh..tahniah!

Amiirah-Cassan berkata...

patotlaa KERO happy , rupanya nak jadi PAPA :P hihihihi congrats ! haha

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ahahahaha~ ni some sort of prank ke?? =.=

 
Related Posts with Thumbnails